luiertas, luiertassen

Bugaboo luiertassen

Maak jouw Bugaboo kinderwagen compleet met een handige en mooie Bugaboo luiertas. Ook als je geen Bugaboo kinderwagen hebt, is een Bugaboo luiertas een aanrader. Met zo’n luxe luiertas ontbreekt het je werkelijk aan niets. Je neemt de spulletjes voor je kindje op een hele fijne en praktische manier met je mee.

Lees meer...

Handige details van een Bugaboo luiertas

Bij een Bugaboo luiertas zit een verschoningsmatje inbegrepen, zodat je op elke gewenste plek je kindje kunt verschonen. In de tas zit meestal een thermovakje voor een fles. Verder is een Bugaboo luiertas ingedeeld in allerlei praktische vakjes.

Luxueus design

Een Bugaboo luiertas straalt luxe uit! Vaak hebben wij Bugaboo luiertassen van echt leer in ons assortiment. In ieder geval maken allerlei mooie details een Bugaboo luiertas echt de moeite waard om te kopen. Sommige Bugaboo luiertassen sluit je gemakkelijk met een magneetsluiting. Wie wil er zo’n tas nou niet hebben?Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Luiertas Rugzak

  Met de stijlvolle Bugaboo Luiertas Rugzak ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas met praktische opbergvakken wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje. Gemaakt van recyclede materialen.

  Normale prijs: 159,95

  Special Price 127,96

 • Quick view

  Bugaboo Luiertas

  Met de Bugaboo Luiertas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en beschikt over praktische opbergvakken. Een onmisbare accessoire bij jouw Bugaboo kinderwagen.

  119,95

  93,46

 • Quick view

  Bugaboo Mammoth Tas

  Met de Bugaboo Mammoth Tas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De Mammoth tas heeft een inhoud van 30 liter waarin je veel spullen kwijt kunt.
  154,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee Mammoth Tas

  Met de Bugaboo Bee Mammoth Tas ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De Mammoth tas heeft een inhoud van 30 liter waarin je veel spullen kwijt kunt.

  Normale prijs: 129,95

  Special Price 125,96

 • Quick view

  Bugaboo Luiertas Met Verschoonmatje

  Met de Bugaboo Luiertas Met Verschoonmatje ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas met praktische opbergvakken wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en 3 handige clutches voor onderweg.

  Normale prijs: 129,95

  Special Price 103,96

5 Resultaten
Trustpilot