5 Resultaten
 • Quick view

  Dusq Leren Straps Black 2 Stuks

  De Dusq Leren Straps Black 2 Stuks zijn onmisbare accessoires om de Dusq Family Bag en Vegan Bag comfortabel mee te dragen. De tas kan je gemakkelijk aan de kinderwagen bevestigen dankzij de metalen clips.
  29,-
 • Quick view

  Dusq Organizer Band Black

  De Dusq Organizer Band Black is een onmisbare accessoire om de Dusq Organizer comfortabel mee te dragen. De band kan je gemakkelijk aan de tas bevestigen dankzij de metalen clips en heeft een lengte van 120 cm.
  29,-
 • Quick view

  Dusq Canvas Mini Bag Luiertas Rugzak

  Met de Dusq Canvas Mini Bag ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en waterdicht voorvakje. Verder is de Dusq rugzak uitgerust met flessenhouder en verstelbare schouderbanden.
  59,-
 • Quick view

  Dusq Canvas Vegan Bag

  Met de Dusq Canvas Vegan Bag ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en waterdicht voorvakje. Verder is de rugzak van Dusq uitgerust met flessenhouder en gevoerde laptop-vak.
  139,-
 • Quick view

  Dusq Leather Family Bag Luiertas Rugzak

  Met de Dusq Leather Family Bag ga je stijlvol op pad met je kindje. De leather rugzak van Dusq heeft een handige indeling, biedt voldoende opbergruimte en kan ook worden gebruikt als laptoptas.

  349,-

  296,65

5 Resultaten