luiertas, luiertassen

Isoki luiertassen

Vervoer de spullen voor je kindje in een handige Isoki luiertas. Ga je met je kindje op pad, dan is zo’n tas in feite onmisbaar. De luiers, flessen, doekjes en fopspeen van je kindje kun je niet handiger op een andere manier meenemen. Een Isoki is erop gemaakt om deze spulletjes zo praktisch en hygiënisch mogelijk mee te nemen. Lees meer...

Hippe Isoki luiertassen

Isoki luiertassen zijn helemaal van deze tijd. Aan de vormgeving van deze tassen is veel aandacht besteed. Isoki luiertassen zien er dan ook heel stijlvol uit. De meeste Isoki luiertassen zijn verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren.

Praktische eigenschappen

Aan de meeste Isoki luiertassen zit een verstelbare schouderband. Bij de meeste Isoki schoudertassen zit een geïsoleerde flessenhouder en een verschoningsmatje inbegrepen. Dankzij een verschoningsmatje kun je je kindje overal verschonen, waar je ook bent. Ben je helemaal fan van de Isoki luiertas? Bestel en betaal dan vandaag nog voor 20:00 uur en de verzorgingstas wordt dezelfde dag nog verstuurd, mits hij op voorraad is.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black

  De Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Isoki Easy Access Tote Luiertas Toorak Black

  Met een Isoki Easy Access Tote Luiertas wil je gezien worden. De stijlvolle luiertas is ruim en wordt zeer compleet geleverd, namelijk met schouderband, wisselmatje en flesdrager.

  79,95

  65,90

 • Quick view

  Isoki Zip Satchel Luiertas

  De Isoki Zip Satchel Luiertas is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en gestoffeerd verzorgingsmatje.

  Normale prijs: 84,95

  Special Price 79,95

3 Resultaten
Trustpilot