Quinny luiertassen

Dankzij een Quinny luiertas ga je heel gemakkelijk met je kindje op pad. In de tas berg je de spulletjes voor je baby op een hele fijne en praktische manier op. Daarnaast zien Quinny luiertassen er ook heel stijlvol uit. De meeste Quinny luiertassen zijn lang niet alleen leuk voor moeders. Ook vaders worden graag met een luiertas van Quinny gezien. Veel tassen hebben een mooi, sportief design. De ontwerpers hebben vaak ook sprekende kleuren gebruikt om een stoere look te creëren.

Lees meer...

Quinny luiertassen zijn gemakkelijk te vervoeren

Het is leuk om een Quinny luiertas te gebruiken in combinatie met een Quinny kinderwagen. Sommige Quinny luiertassen passen qua design perfect bij een bepaald type Quinny kinderwagen. Natuurlijk is een Quinny luiertas ook heel goed te gebruiken als je geen Quinny kinderwagen hebt. Aan een Quinny luiertas zit meestal een bevestigingsriem die ook prima aan de duwbeugel van andere kinderwagens past. Aan de meeste Quinny luiertassen zit een schouderband, zodat je de tas gemakkelijk aan je schouder meedraagt. Mocht je de luiertas van Quinny liever zonder schouderband gebruiken, dan is dit meestal ook mogelijk.

Inclusief geïsoleerde fleshouder en verschoningsmatje

Bij een luiertas van Quinny zit meestal een verschoningsmatje inbegrepen. Een verschoningsmatje is ideaal. Hierop kun je gemakkelijk je kindje verschonen, waar je ook bent. Verder bevat een Quinny luiertas vaak een geïsoleerde fleshouder. Bestel vandaag nog een handige Quinny luiertas online via onze webshop en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie! Wij bezorgen de tas zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, dan bezorgen wij je aankoop morgen al bij je thuis. Mocht jouw bestelde luiertas van Quinny niet bij ons op voorraad zijn, dan bezorgen wij de tas uiteraard later.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Quinny Luiertas

    De Quinny Luiertas is een handtas, schoudertas en rugzak ineen en biedt genoeg opbergruimte voor alle spullen van je kindje zoals luiers, een schoon setje kleren en natuurlijk de favoriete knuffel.
1 Resultaten
Trustpilot