luiertas, luiertassen

Doona luiertassen

Vervoer flesjes, luiers en andere spulletjes voor je kindje in een mooie en praktische Doona luiertas. Doona luiertassen zijn speciaal gemaakt om deze spulletjes te vervoeren. De tas heeft veel vakjes, zodat je het een en ander gescheiden kunt opbergen.

Lees meer...

Wat bij een Doona luiertas is inbegrepen

In veel Doona luiertassen zit een geïsoleerde flessenhouder. Dit voorkomt zoveel mogelijk dat andere spullen in de tas nat worden, mocht er een flesje lekken. Over het algemeen zit er ook een verschoningsmatje bij. Dit gebruik je om je kindje op te verschonen.

Handig mee te nemen

Een Doona luiertas neem je heel gemakkelijk mee. De meeste Doona luiertassen hebben korte hengsels om de tas aan vast te pakken én lange hengsels om de tas aan je schouder te hangen. Bij de aankoop van een Doona luiertas zitten meestal clips voor bevestiging aan de kinderwagen inbegrepen.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Doona Essential Luiertas Nitro Black

    Deze Doona Essential Luiertas Nitro Black is een praktische tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De verzorgingstas beschikt over voldoende ruimte en wordt geleverd met een handig verschoningsmatje.
    49,90
1 Resultaten
Trustpilot