8 Resultaten
 • Quick view Doona Autostoel

  Doona Baby Autostoel

  Uit voorraad leverbaar
  369,-
 • Quick view Doona Zonnescherm

  Doona Zonnescherm

  Uit voorraad leverbaar
  24,90
 • Quick view Doona Muskietennet

  Doona Muskietennet

  Uit voorraad leverbaar
  19,90
 • Quick view Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler

  Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler

  Uit voorraad leverbaar
  199,95
8 Resultaten

Doona

 

De Doona is het allereerste autostoeltje met geïntegreerde wielen. Het is het eerste product van het bedrijf SimplyParenting. De bedenkers van Doona hadden één doel voor ogen: het maken van een autostoeltje dat je gemakkelijk verandert in iets dat veilig, simpel en praktisch is. Zo ontstond het idee voor de Doona, een autostoeltje dat je met slechts één druk op de knop omtovert tot een kinderwagen. Later ontwierp SimplyParenting ook bijpassende accessoires voor de Doona, zoals verzorgingstassen, zodat je als ouder of verzorger van alle gemakken bent voorzien.

 

Snel en handig

Met name voor korte ritjes is de Doona erg handig. De kinderwagen is praktischer in gebruik dan een los onderstel waarop je een autostoeltje moet bevestigen. In slechts enkele seconden haal je je kindje uit de auto en ben je alweer wandelend onderweg. De Doona kun je op twee manieren in de auto bevestigen: met behulp van de autogordel of met behulp van Isofix. Vanwege het compacte formaat kun je de Doona meenemen in het vliegtuig.

 

Veilig

Het is het veiligste om je kindje zo lang mogelijk achterwaarts in de auto te vervoeren. Het Doona autostoeltje plaats je dan ook achterwaarts in de auto. Uit testen blijkt dat het autostoeltje bij een frontale botsing zeer goede bescherming biedt. Ook bij een botsing van opzij scoort het autostoeltje vrij goed. Kies voor kwaliteit, veiligheid en gemak en bestel vandaag nog de handigste Doona producten online via Babypark.nl.