Doona

De Doona is het allereerste autostoeltje met geïntegreerde wielen. Het is het eerste product van het bedrijf SimplyParenting. De bedenkers van Doona hadden één doel voor ogen: het maken van een autostoeltje dat je gemakkelijk verandert in iets dat veilig, simpel en praktisch is. Zo ontstond het idee voor de Doona, een autostoeltje dat je met slechts één druk op de knop omtovert tot een kinderwagen. Later ontwierp SimplyParenting ook bijpassende accessoires voor de Doona, zoals verzorgingstassen, zodat je als ouder of verzorger van alle gemakken bent voorzien.

Lees meer...

Snel en handig

Met name voor korte ritjes is de Doona erg handig. De kinderwagen is praktischer in gebruik dan een los onderstel waarop je een autostoeltje moet bevestigen. In slechts enkele seconden haal je je kindje uit de auto en ben je alweer wandelend onderweg. De Doona kun je op twee manieren in de auto bevestigen: met behulp van de autogordel of met behulp van Isofix. Vanwege het compacte formaat kun je de Doona meenemen in het vliegtuig.

Veilig

Het is het veiligste om je kindje zo lang mogelijk achterwaarts in de auto te vervoeren. Het Doona autostoeltje plaats je dan ook achterwaarts in de auto. Uit testen blijkt dat het autostoeltje bij een frontale botsing zeer goede bescherming biedt. Ook bij een botsing van opzij scoort het autostoeltje vrij goed. Kies voor kwaliteit, veiligheid en gemak en bestel vandaag nog de handigste Doona producten online via Babypark.nl.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Doona Baby Autostoel

  De Doona Baby autostoel is een veilig en comfortabel groep 0 (0-13kg) autostoeltje en wandelwagen ineen, een uniek concept. Het autostoeltje bevestig je met Isofix of de autogordel en biedt optimaal gebruiksgemak.
  439,-
 • Quick view

  Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike Luxe Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.

  299,95

  269,-

 • Quick view

  Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike S1 Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  199,95
 • Quick view

  Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler

  De Doona Liki Trike S3 Opvouwbare Driewieler is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.

  249,95

  243,33

 • Quick view

  Doona Regenscherm

  Met het Doona Regenscherm wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. Het regenscherm sluit naadloos aan op de Doona autostoel en beschikt over een opening voor eenvoudig toegang tot je kindje.

  24,90

  22,90

 • Quick view

  Doona Isofix Base

  Kies voor extra gemak en veiligheid met de Doona Isofix Base. Het onderstel is eenvoudig en veilig te installeren met Isofix in jouw auto. Daarna plaats je het Doona autostoeltje en je bent klaar voor de reis.

  149,90

  149,-

 • Quick view

  Doona Wielbeschermers 2 Stuks

  De Doona wielbeschermers beschermen de autobekleding tegen vuil. De beschermers zijn alleen geschikt voor de Doona autostoel en zijn eenvoudig te plaatsen op de 2 grote wielen. Wordt geleverd per 2 stuks.

  19,90

  13,90

 • Limited Edition
  Quick view

  Doona Liki Trike Limited Edition Driewieler Gold

  De Doona Liki Trike Limited Edition Driewieler Gold is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  379,95
 • Limited Edition
  Quick view

  Doona Limited Edition Baby Autostoel Gold

  De Doona Limited Edition Baby Autostoel Gold is een veilig en comfortabel groep 0 autostoeltje en wandelwagen ineen. Het autostoeltje bevestig je met Isofix of de autogordel en biedt optimaal gebruiksgemak.
  549,90
 • Special Edition
  Quick view

  Doona Liki Trike Special Edition Driewieler Just Black

  De Doona Liki Trike Special Edition Driewieler Just Black is aan te passen aan de leeftijd van je kindje zodat je kindje vanaf 10 maanden tot 3 jaar veel plezier aan de Doona Liki Trike Opvouwbare Driewieler beleeft.
  349,95
 • Quick view

  Doona Liki Travelbag

  De Doona Liki Travelbag beschermt jouw Doona Liki Trike driewieler tijdens het reizen tegen vuil en krassen. De handige travel bag is praktisch in gebruik en gemaakt van stevige, waterafstotende materialen.
  34,95
 • Quick view

  Doona Reistas Zwart

  De lichtgewichte Doona reistas is gemaakt van waterafstotend en duurzaam materiaal. De reistas is speciaal ontworpen voor het Doona autostoeltje en erg handig als je met je kindje op reis gaat.

  39,90

  36,90

 • Quick view

  Doona Muskietennet

  Het Doona muskietennet houdt insecten en ongedierte op een veilige afstand van je kindje. Het muskietennet sluit perfect aan op de Doona autostoel en is gemaakt van transparant en ademend materiaal.

  19,90

  12,99

 • Quick view

  Doona Zonnescherm

  Met het Doona zonnescherm zit je kindje altijd en overal in de schaduw. Ook biedt het optimale bescherming tegen de felle zonnestralen en houdt het insecten op een veilige afstand van je kindje.

  24,90

  22,90

14 Resultaten
Trustpilot