Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Doona autostoel

Een autostoel en kinderwagen ineen, de Doona autostoel is uniek in zijn soort. Gebruiksgemak staat voorop! Zo is er bijvoorbeeld ook een Isofix base beschikbaar. Dit is veiliger dan bevestiging met de gordel en een stuk eenvoudiger: met één klik is jouw kindje veilig geïnstalleerd voor de reis.

Lees meer...

Uniek ontwerp

Door het originele ontwerp is de Doona autostoel een autostoel en kinderwagen ineen. Ideaal voor een snelle boodschap! Je tilt het autostoeltje uit de auto en met een handomdraai heb je de autostoel omgetoverd in een kinderwagen. Heb jij dagelijks een vol programma? Dan is de Doona wellicht iets voor jou!

Accessoires

Omdat de Doona autostoel ook meteen een kinderwagen is, zijn er diverse onmisbare accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zonnescherm of een regenscherm? Om te voorkomen dat de wielen van de kinderwagen sporen achterlaten op de achterbank wanneer je een stukje gewandeld hebt, zijn er wieldoppen verkrijgbaar. Bij het ontwerp is werkelijk aan alles gedacht.

Doona autostoel online verkrijgbaar

Autostoelen van Doona zijn online verkrijgbaar bij Babypark. Dus ben jij enthousiast? Bestel hem dan direct online. En vergeet vooral niet even verder te kijken in de webshop naar de Doona accessoires.

Lees minder...
  • Doona i Autostoeltje
    529,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader