Nuna Pipa Lite, Nuna Pipa Lite autostoeltje

Autostoeltjes collectie

 

Natuurlijk wil jij jouw kindje vervoeren in een veilige autostoel. Bij Babypark vind je een ruim assortiment met autostoelen
die je kunt installeren met  behulp van Isofix of met de autogordel. Ben je op zoek naar een autostoel die voldoet aan
de strenge i-Size norm? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag bij het maken
van een keuze. De veiligheid van jouw kindje is tenslotte het allerbelangrijkste!

 

Op zoek naar een accessoire voor je autostoel? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Doona Autostoel

    Doona Baby Autostoel

    Uit voorraad leverbaar
    363,95
1 Resultaten

Doona autostoel

 

Een autostoel en kinderwagen ineen, de Doona autostoel is uniek in zijn soort. Gebruiksgemak staat voorop! Zo is er bijvoorbeeld ook een Isofix base beschikbaar. Dit is veiliger dan bevestiging met de gordel en een stuk eenvoudiger: met één klik is jouw kindje veilig geïnstalleerd voor de reis.

 

Uniek ontwerp

Door het originele ontwerp is de Doona autostoel een autostoel en kinderwagen ineen. Ideaal voor een snelle boodschap! Je tilt het autostoeltje uit de auto en met een handomdraai heb je de autostoel omgetoverd in een kinderwagen. Heb jij dagelijks een vol programma? Dan is de Doona wellicht iets voor jou!

 

Accessoires

Omdat de Doona autostoel ook meteen een kinderwagen is, zijn er diverse onmisbare accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zonnescherm of een regenscherm? Om te voorkomen dat de wielen van de kinderwagen sporen achterlaten op de achterbank wanneer je een stukje gewandeld hebt, zijn er wieldoppen verkrijgbaar. Bij het ontwerp is werkelijk aan alles gedacht.

 

Doona autostoel online verkrijgbaar

Autostoelen van Doona zijn online verkrijgbaar bij Babypark. Dus ben jij enthousiast? Bestel hem dan direct online. En vergeet vooral niet even verder te kijken in de webshop naar de Doona accessoires.