Besafe autostoel, autostoel Besafe

BeSafe autostoel

 

Ga je voor extra veiligheid en wil je het beste voor je kindje? Een BeSafe autostoel staat garant voor optimale veiligheid, comfort en gebruiksgemak. BeSafe heeft een grote collectie aan autostoeltjes. De autostoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kun jij vast wel een autostoeltje vinden dat helemaal bij jou en je kindje past.

Lees meer...

 

Tegen de rijrichting in

In de begin periode moeten de BeSafe autostoeltjes tegen de rijrichting in geplaatst worden. Uit onderzoek is gebleken dat dit 5 keer veiliger is als autostoeltjes die met de rijrichting mee geplaatst worden. Het hoofd en de nek van je kindje zijn op deze manier beter beschermd. Bij een frontale botsing zal het hoofdje van je kind niet naar voren klappen. Dat voorkomt een klap op het nekje. Aangezien het hoofd van kinderen in verhouding erg groot en zwaar is, is de nek van je kindje pas na 15 maanden sterk genoeg voor zo’n klap.

 

Gebruiksvriendelijke autostoeltjes

De BeSafe autostoeltjes zijn eenvoudig te installeren. Dat is handig wanneer je meerdere auto’s hebt of als opa en oma een keertje oppassen. De magneetjes in de gordelriemen zorgen ervoor dat je kindje zonder moeite in de autostoel gezet kan worden. Dat is handig voor jezelf, maar ook voor je kind als hij straks groot genoeg om zelf in het stoeltje te klimmen. De meeste autostoeltjes zijn geschikt voor Isofix.

 

BeSafe autostoel online verkrijgbaar

Alle autostoelen van BeSafe zijn online verkrijgbaar. Deze zijn snel en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Voor veel autostoeltjes binnen NL geldt: op werkdagen vóór 20.00 uur besteld en betaald met iDEAL, dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je de Besafe autostoel dan de volgende dag al in huis. Dat is pas handig shoppen!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Modular Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en kan zowel voorwaarts als achterwaarts gericht gebruikt worden. De autostoel voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.
  309,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100-150 cm (4-12 jaar) en wordt veilig geïnstalleerd met Isofix. Er kunnen drie autostoelen naast elkaar op de achterbank bevestigd worden.
  329,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Comfort X3 Autostoeltje

  Een fijn, hoog autostoeltje zodat je kindje onderweg van het uitzicht kan genieten. Het BeSafe iZi Comfort X3 autostoeltje bevestig je met de 3-punts autogordel en is van alle gemakken, zoals een verstelbare hoofdsteun voorzien.
  259,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Go Modular Baby Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Modular Go Baby Autostoeltje biedt veiligheid en comfort aan je kindje, bovendien is de autostoel zeer praktisch in gebruik. Ontdek de voordelen van dit autostoeltje voor kinderen van 0-12 mnd (0-13 kg)!
  279,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Go Baby Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Go Baby autostoeltje is een gebruiksvriendelijk autostoeltje waarin jij je kindje van 0-13 kg (0-12 maanden) veilig kunt vervoeren. Het autostoeltje biedt alles wat jouw kindje nodig heeft: veiligheid en comfort.
  169,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Kid X1 i-Size Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Kid X1 i-Size autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size wetgeving en is geschikt voor kinderen tot maximaal 18 kg (6 mnd-4 jaar). Met dit autostoeltje vervoer je je kindje veilig achterwaarts.
  519,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Up X3 Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Up X3 autostoeltje heeft naast een strak design ook comfortabele en veilige functies. De autostoel is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en voldoet aan de Europese veiligheidsnormering.
  169,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Up X3 Fix Autostoeltje

  De BeSafe iZi Up X3 Fix is een gebruiksvriendelijk autostoeltje voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar). Het autostoeltje wordt bevestigd met Isofix en geeft met een indicator aan of de autostoel juist bevestigd is.
  209,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Combi X4 Isofix Autostoeltje

  In de BeSafe iZi Combi X4 Isofix autostoeltje kun jij je kindje (0-18 kg) veilig achterwaarts vervoeren. Uit betrouwbaar onderzoek is gebleken dat dit veiliger is. Met dit autostoeltje ga je dus veilig op reis!
  529,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Go Modular I-Size Baby Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Go Modular I-Size Baby Autostoeltje Midnight Black Melange biedt veiligheid en comfort aan je kindje, bovendien is de autostoel zeer praktisch in gebruik. Ontdek de voordelen van dit autostoeltje voor kinderen van 0-12 mnd (0-13 kg)!
  259,-
10 Resultaten