Joolz autostoel

Ben jij de trotse eigenaar van een Joolz kinderwagen? Dan mag een Joolz autostoel niet ontbreken in de babyuitzet voor je kindje. De Joolz autostoelen zijn gemaakt in dezelfde kleuren als de Joolz kinderwagens zodat ze samen een mooie combinatie vormen. Met behulp van adapters klik je de Joolz autostoel eenvoudig vast op het frame van de Joolz kinderwagen. De Joolz autostoeltjes zijn ontwikkeld in samenwerking met BeSafe. Dit merk is een Noors bedrijf dat bekend is vanwege de kwalitatieve en veilige autostoeltjes die zij ontwikkelen. De Joolz autostoelen voldoen dan ook ruimschoots aan de veiligheidseisen. In combinatie met de BeSafe iZi Modular Base voldoen de Joolz autostoeltjes zelfs aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

Lees meer...

Combineer met je Joolz kinderwagen

De Joolz x Maxi-Cosi®️ autostoel is de perfecte match voor bij je Joolz kinderwagen. Joolz heeft premium design gecombineerd met de strenge i-Size norm voor autostoelen, zodat je baby veilig en in stijl kan reizen. Je kleintje ligt lekker comfortabel in de Joolz autostoel dankzij de extra zachte uitneembare zitverkleiner en het hoofdkussen. En met memory foam in de zijvleugels kun je zonder zorgen aan je reis beginnen. De Joolz autostoel verplaats je moeiteloos van in de auto naar op de kinderwagen, zodat je kleintje ongestoord door kan slapen. Dankzij de innovatieve veiligheidsgordel zet je je baby in een oogwenk veilig vast.

Joolz autostoel online bestellen

Joolz autostoelen zijn gemakkelijk online te bestellen. Met enkele muisklikken ligt het autostoeltje in je virtuele winkelmand en kun je je bestelling afronden. Indien je je bestelling op een werkdag voor 20:00 uur besteld en betaald worden de artikelen die uit voorraad leverbaar zijn de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Dat is nog eens prettig winkelen! Uiteraard kun je een Joolz autostoel ook in één van onze megastores bestellen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joolz X Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje

    Het comfortabele Joolz X Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor baby’s van 45 - 75 cm en is te gebruiken met de Maxi-Cosi FaimilyFix2 of FamilyFix3 base. Deze set voldoet aan de i-Size norm.

    269,-

    229,-

1 Resultaten
Trustpilot