Autostoeltjes

Joolz autostoel

 

Ben jij de trotse eigenaar van een Joolz Day of een Joolz Geo kinderwagen? Dan mag een Joolz autostoel niet ontbreken in de babyuitzet voor je kindje. De Joolz autostoelen zijn gemaakt in dezelfde kleuren als de Joolz kinderwagens zodat ze samen een mooie combinatie vormen. Met behulp van adapters klik je de Joolz autostoel eenvoudig vast op het frame van de Joolz kinderwagen.

Lees meer...

 

Samenwerking met BeSafe

De Joolz autostoeltjes zijn ontwikkeld in samenwerking met BeSafe. Dit merk is een Noors bedrijf dat bekend is vanwege de kwalitatieve en veilige autostoeltjes die zij ontwikkelen. De Joolz autostoelen voldoen dan ook ruimschoots aan de veiligheidseisen. In combinatie met de BeSafe iZi Modular Base voldoen de Joolz autostoeltjes zelfs aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

 

Online bestellen

Joolz autostoelen zijn gemakkelijk online te bestellen. Met enkele muisklikken ligt het autostoeltje in je virtuele winkelmand en kun je je bestelling afronden. Indien je je bestelling op een werkdag voor 20:00 uur besteld en betaald worden de artikelen die uit voorraad leverbaar zijn de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Dat is nog eens prettig winkelen!

Lees minder...
1 Resultaten
 • 10% korting
  Quick view

  Joolz X Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje

  Het comfortabele Joolz X Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor baby’s van 45 - 75 cm en is te gebruiken met de Maxi-Cosi FaimilyFix2 of FamilyFix3 base. Deze set voldoet aan de i-Size norm.

  269,-

  242,10

1 Resultaten