Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Joolz kinderwagens

Joolz kinderwagens blinken uit in stijl én gebruiksgemak. Iedere Joolz kinderwagen heeft z'n eigen unieke eigenschappen en daarmee is er voor iedereen een geschikte kinderwagen te vinden in het Joolz assortiment. De Joolz Day kinderwagen is perfect voor dagelijks gebruik, de Joolz Geo heeft als unieke eigenschappen dat deze in een handomdraai te veranderen is in een duowagen en de Joolz Hub is een compacte stadskinderwagen.

Lees meer...

Joolz kinderwagen met hoge zitpositie

De zitjes van de Joolz kinderwagens zitten vrij hoog op het frame. Dat heeft een aantal voordelen. Jij hoeft namelijk niet zo ver te bukken om je kindje uit de wagen te tillen. Ga je naar een restaurant, dan kun je een Joolz kinderwagen gewoon aan tafel aanschuiven waardoor een kinderstoel overbodig wordt. Het zitgedeelte van een Joolz kinderwagen is omkeerbaar en kan dus zowel naar jou toe als van je af gebruikt worden. Overigens staat niet alleen het zitje hoog op het frame, ook voor de reiswieg hoef je bij een Joolz kinderwagen niet ver te bukken. Ideaal met een newborn!

De stijlvolle afwerking van een Joolz kinderwagen

Joolz kinderwagens beschikken over allerlei handige details en zijn stijlvol afgewerkt. Joolz werkt met series. Iedere serie heeft z'n eigen unieke eigenschappen. Zo heeft de ene Joolz kinderwagen een stoere look en de andere Joolz kinderwagen een meer klassieke uitstraling door het gebruik van bijvoorbeeld stiksels of andere details. Joolz kinderwagens zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Voor iedere kleur vind je in het Joolz assortiment bijpassende accessoires zoals een voetenzak, verzorgingstas en parasol waarmee je de stijlvolle look van jouw Joolz kinderwagen helemaal af kunt maken.

 

Lees minder...

Filters

Prijs
Te gebruiken voor 1 kindje
Geschikt vanaf geboorte
Kleur wielen
Vering op wielen
Filteren

10 producten

Populariteit
 • Joolz Geo 3 Kinderwagen 2-in-1
  1169,10 Adviesprijs 0,-
 • Joolz Hub Plus Kinderwagen 2-in-1
  1088,- Adviesprijs 0,-
 • Joolz Geo 3 Kinderwagen Set 3-in-1 - Classic Look
  1548,95 Adviesprijs 0,-
 • Joolz Day 5 Kinderwagen Set 3-in-1
  1548,95 Adviesprijs 0,-
 • Joolz Geo 3 Reiswieg - Classic Look
  210,94 Adviesprijs 0,-
 • Joolz Day 5 Kinderwagen 2-in-1
  1299,- Adviesprijs 0,-
 • Joolz Geo 3 Kinderwagen 2-in-1
  899,- Adviesprijs 0,-
 • Joolz Hub Plus Kinderwagen
  629,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
Filteren

10 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader