Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Puck autostoelen

Geef je kindje veiligheid en comfort onderweg met een Puck autostoeltje. Onze Puck autostoelen bieden veel mogelijkheden, zijn betaalbaar en bovendien veilig. Bekijk op deze pagina welke Puck autostoelen wij op dit moment in ons assortiment hebben.

Lees meer...

Een veilige autostoel van Puck

De meeste Puck autostoelen voldoen aan de meest recente VN-richtlijn 129.3 voor algemeen gebruik in auto's. Meestal kun je een autostoel van Puck in de auto bevestigen met behulp van Isofix. Dat is een hele veilige installatiemethode. De autostoel zit dan heel stevig vast in de auto. Heb je geen Isofix, dan is het meestal wel mogelijk om de ‘klassieke’ installatiemethode te gebruiken: het bevestigen van de autostoel van Puck met behulp van de autogordel. De diepe zijwangen bieden je kindje bescherming bij een zijwaartse botsing. De hoofdsteun is zodanig gemaakt, dat deze het hoofdje van je kindje optimaal beschermt en tegelijkertijd het zicht naar buiten toe niet belemmert. Je kunt de hoofdsteun in hoogte aanpassen. Zet je de hoofdsteun van sommige Puck autostoelen omhoog, dan gaan de zijwangen ook verder naar buiten staan. Dit is een manier om zo’n autostoel van Puck ruimer te maken. Op die manier pas je de autostoel aan de grootte van je kindje aan.

Over Puck

Naast autostoelen, verkopen wij allerlei babyartikelen van Puck. Denk bijvoorbeeld aan badjes, badringen, kinderstoelen, boxen, buggy’s, matrassen en tassenhaken. Deze laatste zijn ook een aanrader. Met een tassenhaak maak je gemakkelijk een tas aan de buggy vast, zodat je deze niet hoeft vast te houden. Bekijk zeker ook eens ons complete assortiment van Puck! De artikelen zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Dankzij de moderne vormgeving, passen Puck artikelen in vrijwel elk hedendaags interieur. Puck artikelen hebben geen overbodige functies die je toch niet gebruikt. Hierdoor kan de prijs van Puck artikelen laag blijven. Een Puck autostoeltje bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering!

Lees minder...

Filters

Prijs
Voldoet aan i-Size
Filteren

3 producten

Populariteit
 • Puck Enzo Autostoel
  Adviesprijs 0,-
 • Image Alt

  Joie I-Level Recline: autostoeltje met ligstand

  Ontdek hier
  Image Alt

  Joie I-Level Recline: autostoeltje met ligstand

  Ontdek hier
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader