Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Beige autostoel

Babypark heeft alles op het gebied van babyspullen waaronder natuurlijk ook de autostoeltjes. Wij voeren enkel A-merken in ons assortiment zodat je verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid. Vooral bij een autostoeltje wil je op deze punten natuurlijk geen concessies doen. Bij Babypark hebben we autostoeltjes in verschillende kleuren beschikbaar. Zo kan dat mooi aansluiten bij de kleur van het interieur en/of exterieur van je auto. Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld en beige autostoel dan kun je daarvoor prima slagen bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment beige autostoeltjes

Wie op zoek is naar een beige autostoeltje kan bijvoorbeeld de stoeltjes van Cybex bekijken. Zij hebben een beige autostoel die te gebruiken is vanaf de geboorte tot circa 4 jaar. Het is een compact stoeltje dat daardoor ook prima in kleinere auto’s past. Het stoeltje wordt geleverd met een base om het in de auto te bevestigen. Door een lampje en indicatoren wordt er aangegeven wanneer het stoeltje correct is geïnstalleerd. De bekleding kan op 30 graden worden gewassen, ideaal wanneer het door geknoei vies is geworden. Het merk heeft een model met een lichte en donkere beige tint maar ook een model met een lichte beige tint in combinatie met een knalrode kleur.

Beige autostoeltje online bestellen

Je kunt de beige autostoeltjes in een van onze megastores komen bekijken waarbij onze verkoopspecialisten je ook kunnen laten zien hoe het stoeltje te monteren is. Je kunt het stoeltje ook online bestellen via onze webshop. Indien je dat nog voor 23:59 uur doet dan kunnen we het nog dezelfde dag voor je versturen. Aangezien bestellingen vanaf 20 euro gratis worden verstuurd, leveren we jouw autostoeltje ook kosteloos.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
 • Cybex Cloud G I-Size Plus Autostoeltje
  259,- Adviesprijs 0,-
 • Cybex Pallas G i-Size Autostoeltje
  249,- Adviesprijs 0,-
 • Image Alt

  Ontdek de nieuwe Mica 360 Pro van Maxi-Cosi

  Bekijk hier
  Image Alt

  Ontdek de nieuwe Mica 360 Pro van Maxi-Cosi

  Bekijk hier
  Image Alt

  Ontdek de nieuwe Mica 360 Pro van Maxi-Cosi

  Bekijk hier
  Image Alt

  Ontdek de nieuwe Mica 360 Pro van Maxi-Cosi

  Bekijk hier
 • Cybex Cloud T Plus Autostoeltje
  279,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Solution T i-Fix Plus Autostoeltje
  229,- Adviesprijs 0,-
 • Axkid One 2 i-Size Autostoeltje
  799,90 Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader