Beige autostoel

Babypark heeft alles op het gebied van babyspullen waaronder natuurlijk ook de autostoeltjes. Wij voeren enkel A-merken in ons assortiment zodat je verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid. Vooral bij een autostoeltje wil je op deze punten natuurlijk geen concessies doen. Bij Babypark hebben we autostoeltjes in verschillende kleuren beschikbaar. Zo kan dat mooi aansluiten bij de kleur van het interieur en/of exterieur van je auto. Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld en beige autostoel dan kun je daarvoor prima slagen bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment beige autostoeltjes

Wie op zoek is naar een beige autostoeltje kan bijvoorbeeld de stoeltjes van Cybex bekijken. Zij hebben een beige autostoel die te gebruiken is vanaf de geboorte tot circa 4 jaar. Het is een compact stoeltje dat daardoor ook prima in kleinere auto’s past. Het stoeltje wordt geleverd met een base om het in de auto te bevestigen. Door een lampje en indicatoren wordt er aangegeven wanneer het stoeltje correct is geïnstalleerd. De bekleding kan op 30 graden worden gewassen, ideaal wanneer het door geknoei vies is geworden. Het merk heeft een model met een lichte en donkere beige tint maar ook een model met een lichte beige tint in combinatie met een knalrode kleur.

Beige autostoeltje online bestellen

Je kunt de beige autostoeltjes in een van onze megastores komen bekijken waarbij onze verkoopspecialisten je ook kunnen laten zien hoe het stoeltje te monteren is. Je kunt het stoeltje ook online bestellen via onze webshop. Indien je dat nog voor 23:59 uur doet dan kunnen we het nog dezelfde dag voor je versturen. Aangezien bestellingen vanaf 20 euro gratis worden verstuurd, leveren we jouw autostoeltje ook kosteloos.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Sirona M2 i-Size Autostoeltje Incl Base

  Het Cybex Sirona M2 i-Size Autostoeltje Incl Base (voor kinderen van 0-18 kg) voldoet aan de i-Size regelgeving en zorgt ervoor dat je je kindje zo lang mogelijk achterwaarts kunt vervoeren. Wordt geleverd inclusief base.

  449,95

  369,-

 • Quick view

  Cybex Aton M i-Size Baby Autostoeltje

  Het Cybex Aton M i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen tot 13 kg (0-18 mnd) en voldoet i.c.m. de Cybex M Base aan de i-Size veiligheidsnorm. Deze base is ook geschikt voor de opvolgautostoel Cybex Sirona M2 i-Size.
  146,90
 • Quick view

  Kidsriver Booster Zand

  Vervoer jij je kind (22-36 kg) in verschillende auto’s? Dan is deze Kidsriver Booster Zand ideaal. De Kidsriver Booster weegt weinig, de installatie is eenvoudig en dus is deze zitverhoger makkelijk te verplaatsen.

  14,99

  9,99

3 Resultaten