Autostoeltjes

UPPAbaby autostoelen

Vervoer je kindje op een veilige manier in een UPPAbaby autostoel. Op deze pagina vind je ons complete assortiment UPPAbaby autostoelen. Sommige UPPAbaby autostoelen, zoals de UPPAbaby MESA i-Size Jake, is te gebruiken in combinatie met een Isofix base die je er apart bij dient te bestellen. Mét deze base voldoet de UPPAbaby MESA i-Size Jake aan de strenge i-Size veiligheidsnormen.

Lees meer...

UPPAbaby autostoelen combineren met een kinderwagen

Een autostoel van UPPAbaby is over het algemeen goed te combineren met een kinderwagen. Voor een snelle boodschap klik je gemakkelijk even de autostoel van UPPAbaby op het frame van de kinderwagen. Dat heeft een groot voordeel. Ligt je kindje in de auto in het UPPAbaby autostoeltje te slapen, dan hoef je hem of haar niet wakker te maken. Je tilt gewoon de autostoel van UPPAbaby met kind en al uit de auto en zet het op het kinderwagenframe. Dat is niet alleen fijner voor je kindje, maar ook voor jezelf. In no time ben je klaar voor de wandeling. In onze uitgebreide productbeschrijvingen lees je met welke kinderwagen welk specifiek UPPAbaby autostoeltje te combineren is.

Over UPPAbaby

UPPAbaby is een innovatief, Amerikaans bedrijf met één doel: het maken van hoogwaardige babyproducten die voldoen aan de behoefte van jou als ouder. UPPAbaby autostoelen en andere producten hebben de stijl die je gewend bent en waar je van houdt. De ontwerpers van UPPAbaby steunen niet alleen op kennis van de babybranche. Zij putten ook op hun ervaring als ouder. Steeds weer streeft UPPAbaby naar nóg betere producten, zoals een kinderwagen die lichter is en gemakkelijker in gebruik. Ook zoekt UPPAbaby voortdurend naar een zo groot mogelijk comfort voor je kindje. Bestel vandaag nog een veilige en handige UPPAbaby autostoel online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    UPPAbaby MESA i-Size Baby Autostoeltje

    Het UPPAbaby MESA i-Size Baby Autostoeltje vormt het perfecte reissysteem samen met de VISTA of CRUZ kinderwagen. Het autostoeltje voldoet in combinatie met de apart verkrijgbare base aan de i-Size norm.
    290,-
1 Resultaten
Trustpilot