Mutsjes en Hoedjes

Maak de outfit van je kindje compleet met bijpassende mutsjes en hoedjes. De mutsjes zijn geschikt voor alle seizoenen en te verkrijgen in allerlei kleuren en maten. Ook zijn de mutsjes en hoedjes op deze pagina zijn erg leuk voor je kindje of om weg te geven als kraamcadeau.

Lees meer...

Voor alle seizoenen

Baby’s kunnen de eigen lichaamstemperatuur nog niet op peil houden. Door een mutsje op te doen blijven de oortjes en het hoofdje van je kindje lekker warm! In de zomermaanden is een hoedje onmisbaar. Het hoedje beschermd je kindje tegen de felle zon.

Perfect als kraamcadeau

De mutsjes en hoedjes op deze pagina zijn bij uitstek geschikt als kraamcadeau. Ook al weet je de smaak van de kersverse ouders misschien nog niet precies, met een zorgvuldig gekozen mutsje of hoedje in een neutrale kleur zit je eigenlijk altijd wel goed. Alle mutsjes en hoedjes zijn gemakkelijk online te bestellen op Babypark.nl en worden snel bezorgd. Dat is handig shoppen!

Lees minder...

62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  BamBam Mutsje Bad Hair Day

  Het BamBam mutsje is een schattig mutsje met de zilverkleurige opdruk ''Bad Hair Day''. Het is erg leuk om te geven en te krijgen als kraamcadeau. Uiteraard is het mutsje wasbaar in de wasmachine.

  9,95

  8,99

 • Quick view

  Mats & Merthe Knit Pompoen Mutsje Grey 1 Mnd

  Het Mats & Merthe Knit Pompoen Mutsje Grey 1 Mnd is een echte musthave voor je kindje! De muts is gemaakt van hoogwaardig materiaal en dankzij de elastische band blijft het mutsje mooi op zijn plek zitten.
  19,99
 • Quick view

  Feetje Mini Person Muts Antra Melange

  Een Feetje Mini Person Muts Antra Melange is een leuke toevoeging aan de kledingkast van je kindje. Het mutsje heeft één maat en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heel zacht aanvoelt voor je kindje.
  5,99
 • Quick view

  Little Dutch Pure Mutsje Met Touwtjes Rust

  Het Little Dutch Pure Mutsje Met Touwtjes Rust is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Dankzij het stijlvolle mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje beschermd tegen de kou.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Flap Zonnehoedje

  Met dit Laessig Flap Zonnehoedje blijft het hoofdje van je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. Het hoedje is een onmisbaar item in de zomer en beschikt over een extra lange flap, waardoor het nekje ook goed beschermt wordt.
  16,95
 • Quick view

  Laessig Seal Zonnehoedje

  Met dit Laessig Seal Zonnehoedje blijft het hoofdje van je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. Het hoedje is een onmisbaar item in de zomer en kan aan beide kanten gedragen worden.
  0,-
 • Quick view

  Laessig Seagull Zonnehoedje

  Met dit Laessig Seagull Zonnehoedje blijft het hoofdje van je kindje beschermd tegen de felle zonnestralen. Het hoedje is een onmisbaar item in de zomer en kan aan beide kanten gedragen worden.
  17,95
 • Quick view

  Elodie Details Sandy Stripe Zonnehoedje

  Het Elodie Details Sandy Stripe Zonnehoedje beschermd jouw kindje in de warme en felle zomermaanden. Het zomerhoedje is gemaakt van zacht katoen en is eenvoudig aan te sluiten met behulp van een trekkoordje.
  25,90
 • Quick view

  Little Indians Leopard Mutsje Rose 0-12 Mnd

  Het stijlvolle Little Indians Leopard Mutsje Rose 0-12 Mnd is een echte musthave voor je kindje! Het schattige mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft altijd mooi op zijn plek zitten.
  11,95
 • Quick view

  Little Indians Dots Mutsje 0-12 Mnd

  Het stijlvolle Little Indians Dots Mutsje 0-12 Mnd is een echte musthave voor je kindje! Het schattige mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft altijd mooi op zijn plek zitten.
  11,95
 • Quick view

  Lodger Ciumbelle Mutsje 6-12 Mnd

  Het vrolijke Lodger Ciumbelle Mutsje 6-12 Mnd geeft extra warmte voor je kindje als het buiten fris of koud is! Het schattige mutsje is gemaakt van 100% katoen dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  12,90
 • Quick view

  Laessig Dots Mutsje Striped Grey

  Met dit Laessig Dots Mutsje Striped Grey blijven het hoofdje en de oortjes van je kindje goed op lichaamstemperatuur. Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  9,95
 • Quick view

  Mats & Merthe Daisy Mutsje

  Het Mats & Merthe Daisy Mutsje is een echte musthave voor je kindje! De muts is gemaakt van hoogwaardig materiaal en dankzij de elastische band blijft het mutsje mooi op zijn plek zitten.
  12,99
 • Quick view

  Baby's Only Melange Knoopmutsje

  Het Baby's Only Melange Knoopmutsje is onmisbaar in de garderobe van je kindje! Het stijlvolle mutsje van Baby's Only is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en geschikt voor alle seizoenen.
  10,95
 • Quick view

  Baby's Only Melange Mutsje

  Het Baby's Only Melange Mutsje is onmisbaar in de garderobe van je kindje! Het stijlvolle mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en geschikt voor alle seizoenen.
  8,95
 • Quick view

  Noppies Jackie Mutsje

  Dit Noppies Jackie Mutsje zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle mutsje is geschikt voor alle seizoenen en zorgt er voor dat het hoofdje en de oortjes van je kindje goed warm blijft.
  7,99
 • Quick view

  Lodger Hatter Empire Fleece Mutsje

  Het leuke Lodger Hatter Empire Fleece Mutsje geeft extra warmte voor je kindje als het buiten wat kouder is! Het schattige mutsje is gemaakt van 100% polyester dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  17,90
 • Quick view

  Noppies Lynn Mutsje

  Dit Noppies Lynn Mutsje zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle mutsje is geschikt voor alle seizoenen en zorgt er voor dat het hoofdje en de oortjes van je kindje goed warm blijft.
  7,99
 • Quick view

  Noppies Marjolein Mutsje

  Dit Noppies Marjolein Mutsje zal je kindje prachtig staan! Het stijlvolle mutsje is geschikt voor alle seizoenen en zorgt er voor dat het hoofdje en de oortjes van je kindje goed warm blijft.
  7,99
 • Quick view

  Z8 Hickory Mutsje Baked Biscuit / Coconut Milk Mt. XS

  Het Z8 Hickory Mutsje Baked Biscuit / Coconut Milk Mt. XS is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Dankzij het stijlvolle mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje beschermd tegen de kou.
  9,95
 • Quick view

  Noppies Rosita Mutsje

  Het Noppies Rosita Mutsje is een onmisbaar item in de garderobe van je kindje. Het stijlvolle mutsje is geschikt voor alle seizoenen en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  8,99
 • Quick view

  Cottonbaby Uni Mutsje 0-3 Mnd

  Dit Cottonbaby Uni Mutsje 0-3 Mnd is een echte must-have! Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt. Door het mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje warm.
  9,95
 • Quick view

  Noppies Babylon Mutsje

  Het Noppies Babylon Mutsje is een onmisbaar item in de garderobe van je kindje. Het stijlvolle mutsje is geschikt voor alle seizoenen en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  7,99
 • Quick view

  Z8 Hickory Mutsje Rocky Rose Mt. XS

  Het mooie Z8 Hickory Mutsje Rocky Rose Mt. XS is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Dankzij het stijlvolle mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje beschermd tegen de kou.
  9,95
62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3