Laessig mutsjes en hoedjes

Laessig heeft een ruime keus uit mooie mutsjes en hoedjes voor jouw kindje. Bekijk de mutsjes en hoedjes van Laessig gemakkelijk op onze website en vind wat bij jouw kindje past. Er zijn verschillende modellen mutsjes en hoedjes voor zowel newborns als wat oudere kindjes.

Lees meer...

Comfort van de Laessig mutsjes en hoedjes

Comfort hebben de mutsjes en hoedjes van Laessig zeker. Dit komt door de juiste pasvorm van de Laessig mutsjes en hoedjes. Het mutsje van Laessig beschermd je kindje tegen de kou in de koudere dagen en houdt het hoofdje en de oortjes van je kindje lekker warm. Het hoedje van Laessig beschermd je kindje tegen de felle zonnestralen op een warme dag bijvoorbeeld aan zee. Perfect voor de zomervakantie dus!

Materiaal van de Laessig mutsjes en hoedjes

De mutsjes en hoedjes van Laessig zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt er dan ook voor dat de kwaliteit van de Laessig mutsjes en hoedjes erg goed is. De mutsjes en hoedjes van Laessig hebben vrolijke kleuren of een leuk printje. Je kunt de Laessig mutsjes en hoedjes gemakkelijk combineren met de kleertjes van je kindje. Ook zijn de mutsjes en hoedjes van Laessig erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Dots Mutsje Striped Grey

  Met dit Laessig Dots Mutsje Striped Grey blijven het hoofdje en de oortjes van je kindje goed op lichaamstemperatuur. Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Triangle Mutsje

  Met dit Laessig Triangle Mutsje blijven het hoofdje en de oortjes van je kindje goed op lichaamstemperatuur. Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Dots Mutsje

  Met dit Laessig Dots Mutsje blijven het hoofdje en de oortjes van je kindje goed op lichaamstemperatuur. Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Knitted Garden Explorer Mutsje

  Met dit Laessig Knitted Garden Explorer Mutsje blijven het hoofdje en de oortjes van je kindje goed op lichaamstemperatuur. Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  28,95
4 Resultaten