Sokjes

Maak de outfit van je kindje compleet met bijpassende sokjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patroontjes en maten die overal bij passen. De sokjes op deze pagina zijn erg leuk voor je kindje of om weg te geven als kraamcadeau.

Lees meer...

Sokjes voor meer warmte

Baby’s kunnen de eigen lichaamstemperatuur nog niet op peil houden. Sokjes zorgen ervoor dat je kindje het niet te koud krijgt. Om te voorkomen dat je kindje telkens zijn of haar sokken uittrekt, gebruik je Sock Ons. In combinatie met Sock Ons zijn sokken lang niet meer zo gemakkelijk uit te trekken.

Perfect als kraamcadeau

De sokjes op deze pagina zijn bij uitstek geschikt als kraamcadeau. Ook al weet je de smaak van de kersverse ouders misschien nog niet precies, met zorgvuldig gekozen sokjes in een neutrale kleur zit je eigenlijk altijd wel goed. Alle sokjes zijn gemakkelijk online te bestellen op Babypark.nl en worden snel bezorgd. Dat is handig shoppen!

 

Lees minder...
44 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  BamBam Socks These Feet Are Made For Walking

  Mooie babysokjes van BamBam met opdruk These Feet Are Made For Walking. Leuk om bij je kind aan te doen en om te geven als kraamcadeau.

  7,95

  6,36

 • Quick view

  Ewers Rib Sokken Roze

  Met de Ewers Rib Sokken Roze blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle Ewers sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Uni / Ringel Babysokjes

  Met de Ewers Uni / Ringel Babysokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Grau Melange 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes Grau Melange 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Uni Sokjes

  Met de Ewers Uni Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  3,95
 • Quick view

  Go Baby Go Wollen Sokken

  Begint je kindje te kruipen of te lopen? De stijlvolle Go Baby Go Wollen Sokken zijn ideaal om dan aan te hebben. De sokjes zijn voorzien van pads op de tenen en zolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  11,95
 • Quick view

  Ewers Auto's / Uni Sokken

  Met de Ewers Auto's / Uni Sokken blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  7,95
 • Quick view

  Ewers Rib Sokken Beige

  Met de Ewers Rib Sokken Beige blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle Ewers sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokken Wildrose

  Met de Ewers Sokken Wildrose blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle Ewers sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokken Latte

  Met de Ewers Sokken Latte blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Noppies Kai Sokjes

  Met de Noppies Kai Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. Wordt geleverd per 2 paar.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 5,09

 • Quick view

  Ewers Gots Struktur Sokjes

  Met de Ewers Gots Struktur Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  8,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Uni

  Met de Ewers Sokjes Uni blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  3,95
 • Quick view

  Sock Ons

  Om er voor te zorgen dat babysokjes aan blijven is een behoorlijke klus. Maar met Sock Ons niet meer!

  Normale prijs: 6,99

  Special Price 5,59

 • Quick view

  Go Baby Go Bamboe Sokken

  De Go Baby Go Bamboe Sokken zijn ideaal wanneer je kindje gaat kruipen en lopen! De sokjes zijn voorzien van verschillende pads op de voeten en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  9,50
 • Quick view

  Go Baby Go Sokken

  De Go Baby Go Sokken is ideaal wanneer je kindje gaat kruipen en lopen! De sokjes zijn voorzien van verschillende pads op de voeten en voetzolen waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt.
  9,50
 • Quick view

  Noppies Sokjes Guzzi Navy 0-3 Mnd

  De Noppies sokjes Guzzi Navy 0-3 mnd zitten comfortabel en warm bij je kindje. De sokjes zijn gemaakt van zachte materialen, zijn wasbaar in de wasmachine en worden geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Ewers Sokjes Stern 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes Stern 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Little Indians Sokken

  Met de prachtige Little Indians Sokken blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat super zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 4,95

  Special Price 3,71

 • Quick view

  Laessig Newborn Gots Sokjes

  Met de Laessig Newborn Gots Sokjes maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van een omgeslagen band aan de bovenkant, waardoor de sokjes om de voetjes van je kindje blijven zitten.
  13,95
 • Quick view

  KipKep Anti Slip Blijf Sokken 12-18 Mnd

  Met de stijlvolle KipKep Anti Slip Blijf Sokken 12-18 Mnd wordt uittrappelen moeilijker. Ook tijdens het kruipen blijven de sokjes zitten. Lekkere warme voetjes én niet op zoek naar rondslingerende sokjes!

  Normale prijs: 5,95

  Special Price 5,06

 • Quick view

  Noppies Sokjes Levi

  Met de Noppies Sokjes Levi blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes worden per 2 paar geleverd, hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  5,99
 • Quick view

  Ewers Glitter Sokjes

  Met de Ewers Glitter Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Little Indians Leopard Sokken

  Met de prachtige Little Indians Leopard Sokken blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 4,95

  Special Price 3,71

44 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Black Friday
Trustpilot