Flesverwarmers en Sterilisators

Thuis, op reis, of waar je ook bent. Overal wil je op een snelle en efficiente manier babyflesjes kunnen opwarmen. Schaf daarom een handige flesverwarmer aan. En houd de flesjes bacterie-vrij met een magnetron sterillisator.

Lees meer...

Flesverwarmer

Veel flesverwarmers zijn erop gemaakt om ze onderweg te gebruiken. Niet alle verwarmers zijn alleen maar bedoeld voor flesjes. Je kunt er soms ook potjes mee opwarmen. Enkele modellen zijn voorzien van een adapter voor aansluiting aan de sigarettenaansteker van de auto. Dit maakt het mogelijk om tijdens een autorit een flesje op te warmen.

Magnetron sterillisator

Het is belangrijk dat de babyflesjes hygiënisch blijven. Hiervoor is een ideaal hulpmiddel voor handen: de magnetron sterillisator! Hiermee houd je flesjes en accessoires zeker een paar uur bacterie-vrij. Met sommige exemplaren sterilliseer je meerdere flesjes tegelijkertijd.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Magnetronsterilisator

  Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?

  34,99

  27,99

 • Quick view

  Beaba Babymelkverwarmer

  De Beaba Babymelkverwarmer verwarmt de flesjes van je kindje op een snelle manier. De verwarmer is geschikt voor moedermelk, melkpoeder en zelfs melkchocolade. In te stellen op vier temperaturen.
  99,99
 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Plus

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Plus is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.
  42,95
 • Quick view

  Alecto BW-700BK Digitale Flessenwarmer

  Met de Alecto BW700BK Digitale Flessenwarmer kun je voeding voor je kindje supersnel of langzaam verwarmen. Ook kun je dit apparaat gebruiken voor steriliseren en ontdooien. Geschikt voor zowel flesjes als potjes.
  42,95
 • Quick view

  Babymoov NutriSmart Flessenverwarmer

  De Babymoov NutriSmart Flessenverwarmer is compact en kan overal mee naartoe worden genomen. De flessenwarmer beschikt over een aantal automatische functies en wordt geleverd met een extra adapter voor in de auto.

  61,90

  50,92

 • Quick view

  Babymoov Milky Now Flessenbereider

  Met de Babymoov Milky Now Flessenbereider heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Bovendien heeft de flessenbereider een warmhoudfunctie die tot 6 uur warm houdt.

  95,50

  73,04

 • Quick view

  Reer Foodball Babyvoeding Verwarmer

  De Reer FoodBall Babyvoeding Verwarmer is geschikt voor vrijwel alle babyflessen en potjes tot Ø 70 mm. Deze compacte verwarmer zorgt ervoor dat de voeding gelijkmatig verwarmd wordt en is eenvoudig te bedienen.
  22,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Elektrische Stoomsterilisator

  Deze Dr. Brown's Elektrische Stoomsterilisator steriliseert en droogt babyflessen door middel van stoom. In de elektrische sterilisator kunnen 6 babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires.
  119,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes 5 Stuks

  De Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  13,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator

  De Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator is een hanndig apparaat. Het kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.
  69,99
 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Box

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Box is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel en veilig schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.

  31,95

  27,95

 • Quick view

  Beaba Bibexpresso®

  De Beaba Bibexpresso® is een multifunctioneel apparaat. Hij kan namelijk het flesje of potje van je kindje binnen 30 seconden verwarmen op 2 verschillende temperaturen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 99,99

  Special Price 86,-

 • Quick view

  Alecto BW-700 Flessenwarmer

  De Alecto BW-700 Flessenwarmer is een multifunctioneel apparaat. Hij kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.

  39,99

  34,99

 • Quick view

  Baby Brezza Formula Pro Advanced

  Met de Baby Brezza Formula Pro Advanced heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten flessen en hoeveelheden.
  284,90
 • Quick view

  Alecto BW-500 Flessenwarmer

  Met deze handige Alecto BW-500 Flessenwarmer kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De flessenwarmer is geschikt voor vrijwel alle flessen en potjes.

  27,99

  24,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.
  37,99
 • Quick view

  Alecto BW-512 Flessenwarmer

  De Alecto BW-512 Flessenwarmer is geschikt voor zowel thuis als onderweg. De flessenwarmer warmt babyvoeding en (moedermelk) snel op (500W / 230V of 100W / 12V) en wordt geleverd inclusief een 12V auto adapter.

  29,99

  26,95

 • Quick view

  Beaba Babycook® Original Grijs / Blauw

  De Beaba Babycook® Original is een ideaal hulpje bij het klaarmaken van de lekkerste voeding voor je kindje. Met de Babycook® blijven alle gezonden vitamines en mineralen behouden. Heel gezond en handig dus!

  134,99

  98,06

 • Quick view

  Little Company Gwen Flessenwarmhouder Cognac

  De Little Company Gwen Flessenwarmhouder Cognac is geschikt voor standaard en brede flessen. De handige flessenwarmhouder lekt niet en is eenvoudig te bevestigen aan de luiertas of buggy.
  14,99
 • Quick view

  Beaba Baby Milk Second Flesverwarmer / Sterilisator Grey

  De Beaba Baby Milk Second is een flesverwarmer en sterilisator in één. Met het ultra-snelle opwarmsysteem via stomen heeft de fles of het potje in enkele minuten de juiste temperatuur. Dat is nog eens handig!
  56,99
 • Quick view

  Little Company Gwen Flessenwarmhouder Marine

  De Little Company Gwen Flessenwarmhouder Marine is geschikt voor standaard en brede flessen. De handige flessenwarmhouder lekt niet en is eenvoudig te bevestigen aan de luiertas of buggy.
  14,99
 • Quick view

  Little Company Gwen Flessenwarmhouder Zwart

  De Little Company Gwen Flessenwarmhouder Zwart is geschikt voor standaard en brede flessen. De handige flessenwarmhouder lekt niet en is eenvoudig te bevestigen aan de luiertas of buggy.
  14,99
 • Quick view

  Babymoov Turbo Steam+ 2-in-1 Sterilisator

  De Babymoov Turbo Steam+ 2-in-1 Sterilisator is een praktische oplossing om de flessen van je kindje te steriliseren. De indeling is aan te passen aan je voorkeur waardoor hij geschikt is voor alle merken flessen.

  74,90

  54,90

23 Resultaten
Trustpilot