Flesverwarmers en Sterilisators

Thuis, op reis, of waar je ook bent. Overal wil je op een snelle en efficiente manier babyflesjes kunnen opwarmen. Schaf daarom een handige flesverwarmer aan. En houd de flesjes bacterie-vrij met een magnetron sterillisator.

Lees meer...

Flesverwarmer

Veel flesverwarmers zijn erop gemaakt om ze onderweg te gebruiken. Niet alle verwarmers zijn alleen maar bedoeld voor flesjes. Je kunt er soms ook potjes mee opwarmen. Enkele modellen zijn voorzien van een adapter voor aansluiting aan de sigarettenaansteker van de auto. Dit maakt het mogelijk om tijdens een autorit een flesje op te warmen.

Magnetron sterillisator

Het is belangrijk dat de babyflesjes hygiënisch blijven. Hiervoor is een ideaal hulpmiddel voor handen: de magnetron sterillisator! Hiermee houd je flesjes en accessoires zeker een paar uur bacterie-vrij. Met sommige exemplaren sterilliseer je meerdere flesjes tegelijkertijd.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Alecto BW-500 Flessenwarmer

  Met deze handige Alecto BW-500 Flessenwarmer kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De flessenwarmer is geschikt voor vrijwel alle flessen en potjes.
  19,99
 • Quick view

  Alecto BW-700 Flessenwarmer

  De Alecto BW-700 Flessenwarmer is een multifunctioneel apparaat. Hij kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.
  39,99
19 Resultaten