Flesverwarmers en Sterilisators

Thuis, op reis, of waar je ook bent. Overal wil je op een snelle en efficiente manier babyflesjes kunnen opwarmen. Schaf daarom een handige flesverwarmer aan. En houd de flesjes bacterie-vrij met een magnetron sterillisator.

Lees meer...

Flesverwarmer

Veel flesverwarmers zijn erop gemaakt om ze onderweg te gebruiken. Niet alle verwarmers zijn alleen maar bedoeld voor flesjes. Je kunt er soms ook potjes mee opwarmen. Enkele modellen zijn voorzien van een adapter voor aansluiting aan de sigarettenaansteker van de auto. Dit maakt het mogelijk om tijdens een autorit een flesje op te warmen.

Magnetron sterillisator

Het is belangrijk dat de babyflesjes hygiënisch blijven. Hiervoor is een ideaal hulpmiddel voor handen: de magnetron sterillisator! Hiermee houd je flesjes en accessoires zeker een paar uur bacterie-vrij. Met sommige exemplaren sterilliseer je meerdere flesjes tegelijkertijd.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Alecto Flesverwarmer BW-70

  Met deze handige Alecto Flesverwarmer BW-70 kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De LED-indicatie geeft aan wanneer de voeding op de gewenste temperatuur is.

  17,99

  15,95

 • Quick view

  Baby Brezza Formula Pro Advanced

  Met de Baby Brezza Formula Pro Advanced heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten flessen en hoeveelheden.
  229,-
 • Quick view

  Dr. Brown's Flessenwarmer

  Met de Dr. Brown's Flesssenwarmer krijg je de fles in een paar minuten op de goede temperatuur. Het is voorzien van een LCD bedieningspaneel en een waterreservoir wat eenvoudig bijgevuld kan worden.

  59,99

  54,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.

  32,99

  29,95

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Magnetronsterilisator

  Deze A3 Baby & Kids magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in 4 tot 8 minuten. De compacte sterilisator is BPA-vrij, past in bijna elke magnetron en ideaal voor thuis of op vakantie.
  14,95
 • Quick view

  Alecto BW-700 Flessenwarmer

  De Alecto BW-700 Flessenwarmer is een multifunctioneel apparaat. Hij kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.
  39,99
 • Quick view

  Difrax Magnetronsterilisator

  Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?

  33,45

  24,70

 • Quick view

  Philips Avent Stoomsterilisator

  De Philips Avent Stoomsterilisator is een handig item voor elke ouder. De sterilisator is geschikt voor alle typen flessen en is binnen 6 minuten klaar. De sterilisator wordt geleverd incl. tang.

  109,99

  89,95

 • Quick view

  Alecto BW-500 Flessenwarmer

  Met deze handige Alecto BW-500 Flessenwarmer kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De flessenwarmer is geschikt voor vrijwel alle flessen en potjes.
  19,99
 • Quick view

  Little Company Gwen Flessenwarmhouder Zwart

  De Little Company Gwen Flessenwarmhouder Zwart is geschikt voor standaard en brede flessen. De handige flessenwarmhouder lekt niet en is eenvoudig te bevestigen aan de luiertas of buggy.
  14,99
 • Quick view

  Little Company Gwen Flessenwarmhouder Cognac

  De Little Company Gwen Flessenwarmhouder Cognac is geschikt voor standaard en brede flessen. De handige flessenwarmhouder lekt niet en is eenvoudig te bevestigen aan de luiertas of buggy.
  14,99
 • Quick view

  Avent Magnetronsterilisator

  Handige magnetronsterilisator van Avent. Licht van gewicht en een compact design. Met veel eigenschappen zoals BPA-Vrij en nog veel meer.

  34,99

  31,95

 • Quick view

  Little Company Gwen Flessenwarmhouder Marine

  De Little Company Gwen Flessenwarmhouder Marine is geschikt voor standaard en brede flessen. De handige flessenwarmhouder lekt niet en is eenvoudig te bevestigen aan de luiertas of buggy.
  14,99
 • Quick view

  Avent Flesverwarmer SCF355

  De Avent Flesverwarmer SCF355 is een handige fles- en babyvoedingverwarmer dat de voeding in slechts 3 minuten opwarmt. De flesverwarmer zorgt voor een geleidelijke ontdooiing en is makkelijk te bedienen.
  36,99
 • Quick view

  Babymoov Kozii Flessenwarmer

  De Babymoov Kozii Flessenwarmer verwamt flesjes en bewaarzakjes op een snelle en veilige manier. De verwarmer is geschikt voor moedermelk, poedermelk of maaltijden in Babymoov Twist bewaarzakjes of zuigflessen.
  64,90
 • Quick view

  Alecto BW-512 Flessenwarmer

  De Alecto BW-512 Flessenwarmer is geschikt voor zowel thuis als onderweg. De flessenwarmer warmt babyvoeding en (moedermelk) snel op (500W / 230V of 100W / 12V) en wordt geleverd inclusief een 12V auto adapter.
  29,99
 • Quick view

  Beaba Babycook® Original Grijs / Blauw

  De Beaba Babycook® Original is een ideaal hulpje bij het klaarmaken van de lekkerste voeding voor je kindje. Met de Babycook® blijven alle gezonden vitamines en mineralen behouden. Heel gezond en handig dus!
  134,99
17 Resultaten