Flesverwarmers en Sterilisators

Thuis, op reis, of waar je ook bent. Overal wil je op een snelle en efficiente manier babyflesjes kunnen opwarmen. Schaf daarom een handige flesverwarmer aan. En houd de flesjes bacterie-vrij met een magnetron sterillisator.

Lees meer...

Flesverwarmer

Veel flesverwarmers zijn erop gemaakt om ze onderweg te gebruiken. Niet alle verwarmers zijn alleen maar bedoeld voor flesjes. Je kunt er soms ook potjes mee opwarmen. Enkele modellen zijn voorzien van een adapter voor aansluiting aan de sigarettenaansteker van de auto. Dit maakt het mogelijk om tijdens een autorit een flesje op te warmen.

Magnetron sterillisator

Het is belangrijk dat de babyflesjes hygiënisch blijven. Hiervoor is een ideaal hulpmiddel voor handen: de magnetron sterillisator! Hiermee houd je flesjes en accessoires zeker een paar uur bacterie-vrij. Met sommige exemplaren sterilliseer je meerdere flesjes tegelijkertijd.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Alecto Flesverwarmer BW-70

  Met deze handige Alecto Flesverwarmer BW-70 kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De LED-indicatie geeft aan wanneer de voeding op de gewenste temperatuur is.

  17,99

  15,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Flessenwarmer

  Met de Dr. Brown's Flesssenwarmer krijg je de fles in een paar minuten op de goede temperatuur. Het is voorzien van een LCD bedieningspaneel en een waterreservoir wat eenvoudig bijgevuld kan worden.

  59,99

  54,95

 • Quick view

  Baby Brezza Formula Pro

  Met de Baby Brezza Formula Pro heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten flessen en verschillende hoeveelheden.
  229,-
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Magnetronsterilisator

  Deze A3 Baby & Kids magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in 4 tot 8 minuten. De compacte sterilisator is BPA-vrij, past in bijna elke magnetron en ideaal voor thuis of op vakantie.
  14,95
14 Resultaten