Veiligheid in bed

De veiligheid in bed is heel belangrijk. Wij verkopen allerlei producten die voorkomen dat je kindje onder de dekens terecht komt of per ongeluk omdraait op de buik. Sommige matrassen of bedtextiel laten extra veel lucht door.

Lees meer...

Ventilatie

Voldoende luchtcirculatie vergroot de veiligheid in bed aanzienlijk. Het voorkomt dat je kindje het te warm krijgt of niet meer vrij kan ademen. Je kunt je kindje bijvoorbeeld op een slaapsysteem van PurFlo laten slapen. De bovenkant van dit slaapsysteem bestaat uit een luchtdoorlatende gaasstructuur en is dus uitermate luchtdoorlatend.

Ledikantverkleiner

Dankzij een ledikantverkleiner is de kans dat je kindje onder de dekens terecht komt, veel minder groot. Een ledikantverkleiner maak je heel eenvoudig vast aan de spijlen aan weerszijden van het ledikant. Je kunt ook nog een hellend hoofdkussen aan het ledikant bevestigen. Doordat je dit kussen aan het ledikant vastmaakt, kan het niet verschuiven. Op deze pagina vind je nog meer producten die de veiligheid in bed vergroten.

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar

  Het A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Wit is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is eenvoudig op elk bed te monteren.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Childhome Bedhek Naturel

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Dan is dit Childhome bedhek de ideale oplossing.
  59,95
 • Quick view

  Happy Baby Kekk Bedhek Wit 100 cm

  Dit handige Happy Baby Kekk Bedhek Wit 100 cm zorgt ervoor dat je kindje tijdens het slapen niet uit bed kan vallen. Het bedhek is geschikt voor junior- en tienerbedden en kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.
  29,95
 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 70 x 140 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u baby rustiger door een optimale drukverdeling. De 3-D bovenlaag zorgt voor een droog en hygiënisch slaapklimaat.

  69,95

  64,95

 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 70 x 150 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u baby rustiger door een optimale drukverdeling. De 3-D bovenlaag zorgt voor een droog en hygiënisch slaapklimaat.

  74,95

  64,95

 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 90 x 200 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u kindje rustiger door een optimale drukverdeling. De 3-D bovenlaag zorgt voor een droog en hygiënisch slaapklimaat.
  79,95
 • Quick view

  Pretura Bedfix 3-D Waterdicht Wit 60 x 120 Cm

  Met deze matrasbeschermer slaapt u baby rustiger door een optimale drukverdeling.
  49,95
 • Quick view

  Doomoo Basics Baby Sleep

  Met de Doomoo Basics Baby Sleep ligt je kindje altijd veilig te slapen op zijn rechter- of linkerzij. Ideaal voor kindjes met een voorkeurshouding! Het kussen is geschikt voor bedden van diverse afmetingen.
  18,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Small

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Small zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.
  27,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Sleep Plus beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.

  45,-

  39,95

 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Large

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Large zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.

  37,50

  24,95

 • Quick view

  Aerosleep Bed Bumper

  Bescherm je kind met de luchtdoorlatende Bed Bumper van Aerosleep. De bumper is geschikt voor een baby ledikant van 60x120 cm.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel

  De Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De handige bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  65,-
 • Quick view

  PurFlo® slaapsysteem 60 x 120 cm Wit

  Met het PurFlo® slaapsysteem zal je kind comfortabel maar vooral veilig van de nachtrust genieten. Het slaapsysteem voorkomt warmtestuwing en zorgt ervoor dat je kind altijd rustig kan blijven ademen.

  195,-

  149,-

 • Quick view

  Cam Dolcenanna Pop Bedhek

  Het Cam Dolcenanna Pop Bedhek is universeel en praktisch in gebruik. Het bedhek is geschikt voor alle bedden van minimaal 150 cm en is eenvoudig te bevestigen met behulp van 2 meegeleverde riemen.
  39,95
 • Quick view

  TWF Bedhek Wit

  Dit TWF Bedhek Wit is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,95

  32,95

 • Quick view

  Babymoov Lovenest Hoofdkussen

  Dit hartvormige Babymoov Lovenest Hoofdkussen zorgt er voor dat je kindje in de beste positie, namelijk de rugligging, kan slapen en dat het hoofdje mooi rond blijft. Het kussen voelt zacht en comfortabel aan.
  21,90
 • Quick view

  Doomoo Basics Multi Sleep

  De Doomoo Basics Multi Sleep is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Multi Sleep beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.
  30,-
 • Quick view

  Airvent Safe Dreams Ledikantverkleiner

  Met de Airvent Safe Dreams Ledikantverkleiner in het kinderbed verminderen ouders het risico dat de baby onder de dekens terecht komt. De driehoekige bedverkleiner is veilig te bevestigen rond het matras.
  38,50
 • Quick view

  Babymoov Cosymorpho Steunkussen

  Op dit comfortabele Babymoov Cosymorpho Steunkussen zal je kindje heerlijk slapen! Door dit stijlvolle kussen blijft je kindje op zijn of haar rugje liggen en voorkom je het risico van een afgeplat hoofdje.
  39,90
 • Quick view

  Babyhome Bedhek Met Nachtlampje

  Het Babyhome Bedhek Met Nachtlampje heeft een handige LED verlichting aan de bovenzijde om je kindje gerust te stellen. Het bedhek is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is eenvoudig te (de)monteren.
  89,10
 • Quick view

  Done by Deer Juniorzijde

  Slaapt jouw kindje in een Done by Deer Ledikant? Dan is de Done by Deer Juniorzijde een perfecte accessoire waarmee je het bed van je kindje kunt uitbreiden. De juniorzijde is praktisch en eenvoudig te bevestigen.
  49,95
 • Quick view

  Stokke® Home™ Bed Zijsteun

  De Stokke® Home™ Bed Zijsteun kan op drie verschillende posities worden bevestigd aan het Stokke® Home™ Bed. De zijsteun wordt geleverd inclusief de bijpassende schroeven zodat je hem direct kunt monteren.
  69,-
 • Quick view

  Luvion Babysense 7 Babymonitor

  Met de Luvion Babysense 7 Babymonitor kun je rustig gaan slapen zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je baby. De veilige sensormatjes nemen de bewegingen van je baby waar en slaan indien nodig alarm.

  129,-

  109,-

33 Resultaten
 1. 1
 2. 2