Hellend kussen baby

Bij een verstopte neus tijdens een verkoudheid kan het prettig zijn om iets hoger te liggen met je hoofd voor de ademhaling. Een baby kan in dat geval niet even een extra kussen gebruiken zoals wij dat doen. Kussens kunnen juist zorgen dat ademhaling wordt bemoeilijkt wanneer je kindje met het gezicht op het kussen draait en de eigen adem inademt. Een hellend kussen voor je baby kan echter uitkomst bieden. Deze kussens zijn stevig zodat je kindje er niet in weg zakt en zorgen ervoor dat het hoofdje in een bepaalde hellende hoek gepositioneerd blijft. Bij Babypark kun je voor jouw baby ook een hellend kussen bestellen. Door onze laagsteprijsgarantie doe je dat altijd tegen de scherpste prijs van Nederland.

Lees meer...

Bevestiging hellend babykussen

Een hellend kussen voor je baby is niet enkel een uitkomst bij verkoudheid maar ook bij andere omstandigheden zoals een oorontsteking. Wanneer je kindje last heeft van een spijsverteringsstoornis kan jouw baby door een hellend kussen comfortabeler liggen. Door het vast te maken aan de spijlen, blijft het kussen ook netjes op z’n plek. Bij Babypark hebben we bijvoorbeeld een hellend babykussen van het merk Airvent. Dit kussen is 60cm breed en te gebruiken voor kinderen tot 3 jaar. Praktisch is ook dat het wasbaar is op 40°C.

Hellende babykussens bestellen

Bij Babypark kun je er voor kiezen om het kussen af te halen bij een van onze megastores of kies ervoor om het online te bestellen. Op onze website vind je een overzicht van onze megastores met adresgegevens. In elke megastores staat ook ons team van verkoopspecialisten voor je klaar. Bestel je online dan verzenden we het nog dezelfde werkdag mits het voor 23:59 uur besteld. Is de bestelwaarde gelijk aan of hoger dan 20 euro dan betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Small

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Small zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Large

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Large zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.
  44,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Rest Easy Large

  Met de Doomoo Basics Rest Easy Large ligt de baby in een goede houding. Omdat het een helling is ligt de baby met het bovenlichaam iets omhoog wat de spijsvertering en de ademhaling bevorderd.

  25,-

  24,95

3 Resultaten
Trustpilot