Babynest

Baby’s missen in het begin de geborgenheid die ze in de buik van de moeder hebben gehad. Om dat toch een beetje na te bootsen zijn er zogenoemde babynests te koop. Deze sluiten rondom je baby en geven het daardoor een geborgen gevoel. Omdat er altijd de kans bestaat dat je kindje langere tijd met de neus en mond tegen de randen aanligt en het ademen daardoor bemoeilijkt wordt, is het niet geschikt om je kindje er een hele nacht in te laten slapen. Ouderlijk toezicht is dus gewenst. Bij Babypark hebben we verschillende praktische babynestjes die je bij Babypark tegen de laagste prijzen van Nederland kunt bestellen.

Lees meer...

Assortiment Babynests

Ons assortiment vertegenwoordigt enkel A-merken. Zo hebben we babynests van Done by Deer en Jollein, DockaTot en meer. Bekijk bijvoorbeeld de praktische babynest van Domoo. Deze is gemaakt van ademend 3D materiaal rond het hoofdje voor extra veiligheid en comfort. Door het (afneembare) gordeltje blijft je kindje ook altijd op de rug liggen. Het biologische katoen zorgt ervoor dat je kindje lekker zacht ligt. De babynest van Domoo is geschikt vanaf de geboorte tot 8 maanden. De hoes kan in de wasmachine worden gewassen en door het compacte formaat en lichte gewicht is de babynest ideaal mee te nemen.

Bestellen babynests via Babypark

Bestel ook een knusse babynest van Domoo of een van onze andere topmerken. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Doordat de bestelwaarde hoger is dan 20 euro, verzenden we het babynestje kosteloos. Wil je het liever komen afhalen of wil je het assortiment met eigen ogen komen bekijken? Dat kan in een van onze megastores. Je vindt een overzicht van alle megastores op onze website.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Tetra Babynestje Terracotta

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Tetra Babynestje Terracotta is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofdje is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Verder heeft het babynestje een afneembare gordel.

  80,-

  67,20

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel.

  80,-

  59,-

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Moon Babynestje Blue / Grey

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Moon Babynestje Blue / Grey is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofdje is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Verder heeft het babynestje een afneembare gordel.

  80,-

  67,20

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Misty Babynestje Pink

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Misty Babynestje Pink is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofdje is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Verder heeft het babynestje een afneembare gordel.

  80,-

  67,20

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Classic Babynestje Grey

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Classic Babynestje Grey is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het praktische babynestje heeft een afneembare gordel.

  80,-

  67,20

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Tetra Babynestje

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Tetra Babynestje is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofdje is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Verder heeft het babynestje een afneembare gordel.

  80,-

  68,-

 • Quick view

  Doomoo Chine Cocoon Babynestje White

  Het Doomoo Chine Cocoon Babynestje White is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel, waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.
  80,-
 • Quick view

  Doomoo Cocoon Bear Babynestje Antra

  Het Doomoo Cocoon Bear Babynestje Antra is gemaakt van zacht, biologisch katoen en heeft ademend materiaal rond het hoofd. Het babynestje heeft een afneembare gordel waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.

  80,-

  67,20

8 Resultaten
Trustpilot