Positioneringskussen baby

Baby’s slapen het eerste halfjaar heel veel en vele autoriteiten raden aan om je kindje op de rug te laten slapen zodat het niet met mond en neus plat op het matras komt te liggen (wat het ademen bemoeilijkt). Helaas kleeft daar ook een nadeel aan. Door zo lang op het achterhoofd te liggen kan de achterkant van het hoofdje afvlakken of het kan resulteren in een scheef hoofd. Om vervorming tegen te gaan, kan een zijwaartse positioneringskussen voor de baby uitkomst bieden. Je kunt het dan ook afwisselen op welke zijde je kindje ligt. Wil je ook een positioneringskussen voor je baby kopen? Bekijk dan ons assortiment waar je het kussen tegen de scherpste prijzen van Nederland bestelt.

Lees meer...

Assortiment baby positioneringskussen

In het assortiment van Babypark zijn er verschillende opties om ervoor te zorgen dat jouw kindje niet een plat achterhoofdje krijgt. Dat kan bijvoorbeeld met een steunkussen van Babymoov waarbij jouw kindje wel op de rug ligt maar er een ingebouwde hoofdsteun is die afvlakking van het achterhoofdje voorkomt. Een andere mogelijkheid is de eerder genoemde zijwaartse baby positioneringskussen. Deze bestaat uit twee delen waarbij het rompje tussen deze delen wordt geklemd met het lange deel in de rug. Hierdoor wordt het niet mogelijk om op de buik (of rug) te draaien. De armen en benen zijn nog wel vrij te bewegen.

Positioneringskussen baby kopen

Zou je wel wat advies willen over het gebruik van een positioneringskussen voor je baby? Kom dan eens langs in een van onze megastores. Daar staat een team van productspecialisten klaar om je te voorzien van informatie. Je kunt de kussens dan ook meteen zelf zien en voelen. Heb je je keuze al wel kunnen maken, bestel dan meteen online. Doe je dat voor 23:59 uur dan kunnen we het namelijk nog dezelfde werkdag versturen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt, dan rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Baby Sleep

  Met de Doomoo Basics Baby Sleep ligt je kindje altijd veilig te slapen op zijn rechter- of linkerzij. Ideaal voor kindjes met een voorkeurshouding! Het kussen is geschikt voor bedden van diverse afmetingen.

  18,-

  15,30

 • Quick view

  Doomoo Basics Multi Sleep

  De Doomoo Basics Multi Sleep is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Multi Sleep beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.

  35,-

  29,40

 • Quick view

  Doomoo Baby Pillow

  De Doomoo Baby Pillow is een ergonomisch hoofdkussen, wat het risico op een afgeplat hoofdje vermindert. Het Doomoo kussen zorgt voor een goede ventilatie, waardoor de druk rondom het hoofd van je kindje goed verdeeld wordt.
  17,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus Cover

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus Cover is voorzien van een stijlvol ontwerp en geschikt voor de Doomoo Basics Supreme Sleep Plus. Door middel van de ritssluiting kan je het babynestje eenvoudig in de hoes doen.
  12,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Small

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Small zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Large

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Large zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.

  44,-

  36,96

 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Sleep Plus beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.

  59,-

  49,56

7 Resultaten
Trustpilot