Cybex sensorsafe

Cybex is een gerenommeerd merk voor autostoeltjes en met de sensorsafe techniek van Cybex zijn de stoeltjes nog veiliger. Cybex sensorsafe zorgt ervoor dat je op een slimme manier via je smartphone op de hoogte wordt gehouden over verschillende zaken met betrekking tot je kindje in het autostoeltje. Bij Babypark kun je zowel een losse Cybex sensorsafe kit kopen als autostoeltjes van het merk waarop het al reeds bevestigd is.

Lees meer...

Mogelijkheden sensorsafe van Cybex

Sensorsafe is een klein apparaatje dat bevestigd wordt aan de schoudergordels van het zitje. Het detecteert wanneer jouw kindje zich los heeft weten te maken uit deze gordels. Hoewel een heupgordel jouw kindje nog in het zitje houdt, is het niet veilig wanneer hij/zij de steun van de schoudergordels mist bij een aanrijding of noodremmoment. De sensor geeft een signaal aan je smartphone als er iets niet in orde is. Dat kan dus te maken hebben met de gordels maar het meet ook andere zaken. Zo geeft het ook een waarschuwing wanneer de temperatuur achterin niet comfortabel is voor je kindje. Ook de tijd wordt bijgehouden zodat het je kan laten weten dat het verstandig is om even een pauze te nemen zodat je kindje even het zitje uit kan. Verder waarschuwt het je ook mocht je per abuis op de plek van bestemming vergeten je kindje uit de auto te halen. Het is zelfs mogelijk dat bij het uitblijven van een actie de ingestelde noodcontacten een berichtje ontvangen.

Cybex sensorsafe online kopen

Bestel jouw kit of Cybex stoeltje eenvoudig via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Verzending is gratis voor bestellingen met een bestelwaarde vanaf 20 euro. Wil je een live-demonstratie, kom dan eens langs bij een van onze megastores. De adresgegevens vind je op onze website.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cybex SensorSafe Dongle

  De Cybex SensorSafe Dongle dient als draadloze ontvanger tussen de SensorSafe-clip en smartphone. Bij juiste installatie slaat de Dongle alarm bij het parkeren van de auto om je kindje uit de stoel te halen.
  44,95
 • Quick view

  Cybex SensorSafe Safety Kit Peuter

  De Cybex SensorSafe Safety Kit Peuter stuurt meldingen naar jouw smartphone in situaties die voor gevaar kunnen zorgen. Hiermee zorg je dat je kindje optimaal kan genieten van een veilige autorit in de autostoel.
  59,95
2 Resultaten
Trustpilot