AeroMoov autostoel accessoire

Geef jouw kindje in de auto nog meer comfort met de AeroMoov autostoel accessoires. Dankzij AeroMoov krijgt je kindje het in de auto minder snel warm. De accessoires hebben een bijzondere structuur, waardoor deze heel goed lucht doorlaten.

Lees meer...

Luchtdoorlatend

Dankzij de 3D-honingraatstructuur zijn de AeroMoov autostoel accessoires heel luchtdoorlatend. Overtollige lichaamswarmte stroomt naar buiten. Hierdoor zal je kindje minder snel zweten. Je kindje houdt de eigen lichaamstemperatuur beter onder controle. Dat is belangrijk, want het lichaam van kleine kinderen werkt anders dan dat van volwassenen. Het is nog niet goed in staat om de eigen temperatuur zelf te regelen.

Droogt snel op

Wordt de auto accessoire van AeroMoov nat, dan droogt deze weer snel op. Ook dat is een belangrijk voordeel van de AeroMoov. Bestel vandaag nog een AeroMoov autostoel accessoire online via deze webshop!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer Mint

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer Mint zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer Mint

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer Mint zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer Antraciet

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 1 Air Layer Antraciet zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer Antraciet

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer Antraciet zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer Sand

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer Sand zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer Antraciet

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 2 / 3 Air Layer Antraciet zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
 • Quick view

  AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer Sand

  Met het AeroMoov Autostoel Groep 0+ Air Layer Sand zal je kindje aangenaam zitten in een autostoel. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt.
  29,95
10 Resultaten
Trustpilot