Bemini autostoelaccessoires

 

Met Bemini autostoelaccessoires ligt je kindje extra comfortabel in het autostoeltje. Bemini autostoelaccessoires zijn gemaakt van heerlijke, zachte materialen. Kies Bemini autostoelaccessoires uit in de kleuren en modellen waar je blij van wordt.

Lees meer...

 

Praktische details van Bemini autostoelaccessoires

Voetenzakken en andere Bemini autostoelaccessoires zijn meestal gewoon uitwasbaar in de wasmachine. Vaak zijn deze voetenzakken ook waterafstotend. Dat is ideaal als je het autostoeltje buiten gebruikt, bijvoorbeeld in combinatie met het kinderwagenframe. Sommige Bemini autostoelaccessoires hebben reflecterende stroken, zodat het autostoeltje in het donker goed te zien is. Zo zorg je ervoor dat je veilig met je kindje op pad gaat.

 

Over Bemini

Bemini is een Belgisch label van textielproducten voor de allerkleinsten. Zachtheid en veiligheid staan bij Bemini op nummer één. Steeds weer komt Bemini met functionele artikelen en vernuftige technische kenmerken. Sommige ontwerpen zijn zelfs gepatenteerd, wat natuurlijk extra bijzonder is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bemini Biside Softy Stary Voetenzak

  De Bemini Biside Softy Stary Voetenzak is heerlijk warm en comfortabel. De voetenzak is geschikt voor alle groep 0 en 1 autostoelen en kan ook gebruikt worden voor in de kinderwagen of reiswieg.
  69,90
 • Quick view

  Bemini Biside Bamboe Voetenzak Grizou

  De Bemini Biside Bamboe Voetenzak Grizou is heerlijk warm en comfortabel. De voetenzak is geschikt voor alle groep 0 en 1 autostoelen en kan ook gebruikt worden voor in de kinderwagen of reiswieg.
  64,90
2 Resultaten