Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel Accessoires

Easywalker autostoel accessoires

Vul jouw Easywalker kinderwagen of buggy aan met handige Easywalker autostoel accessoires. Op deze pagina vind je ons complete assortiment autostoel accessoires van Easywalker. Wie weet vind jij hier accessoires die het gebruik van jouw Easywalker kinderwagen nóg leuker en gemakkelijker maken.

Lees meer...

Easywalker adapters

Handige Easywalker autostoel accessoires zijn Easywalker adapters. Deze heb je nodig om een autostoel op het frame van jouw Easywalker kinderwagen te bevestigen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de Easywalker adapters lees je voor welke Easywalker kinderwagen de adapters zijn bedoeld. De meeste autostoelen passen prima op de adapters. Vooral als je even snel weg wilt gaan met je kindje is het fijn als je de autostoel van je kindje op het frame van jouw Easywalker kinderwagen of buggy kunt plaatsen. Je hoeft dan tenminste de kinderwagenbak niet mee te nemen. Bovendien kan je kindje, eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, gewoon doorslapen. Je hoeft je kindje dan niet wakker te maken en uit de autostoel te tillen. In plaats daarvan zet je de autostoel met kind en al op het frame van de Easywalker kinderagen of buggy.

Over Easywalker

Easywalker is een merk van kinderwagens en buggy’s. De naam ‘Easywalker’ zegt het al: het doel van dit merk is om het ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken om met hun kindje op pad te gaan. Met veel Easywalker kinderwagens en buggy’s rijd je zelfs over oneffen terrein heel comfortabel. Easywalker staat ook voor betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De Easywalker autostoel accessoires van jouw wensen bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij de autostoel accessoires van Easywalker in de regel al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de accessoires bij ons op voorraad zijn. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader