Silver Cross autostoelaccessoires

 

Vul jouw Silver Cross kinderwagen aan met handige autostoelaccessoires. Met behulp van Silver Cross Maxi-Cosi adapters kun je bijvoorbeeld een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van een Silver Cross kinderwagen bevestigen.

Lees meer...

 

Het gemak van Silver Cross autostoel accessoires

Eenvoudige Silver Cross autostoelaccessoires geven je zoveel meer gemak. Voor een snelle boodschap is het ideaal als je het autostoeltje uit de auto even snel op het frame van de kinderwagen kunt zetten. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder. Lees de productbeschrijving om te zien met welk type autostoeltje de Silver Cross autostoelaccessoires te combineren zijn.

 

Over Silver Cross

Silver Cross is vooral bekend van de chique, klassieke kinderwagens. Deze kinderwagens zien eruit als grootmoeders kinderwagen, maar hebben wel de gemakken van een moderne kinderwagen. Silver Cross vindt gebruiksvriendelijkheid en veiligheid heel belangrijk. Silver Cross autostoelaccessoires nemen jou zoveel mogelijk werk uit handen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Simplicity Isofix Base

  Met de Silver Cross Simplicity Isofix Base kun je het Silver Cross Simplicity Autostoeltje snel en veilig installeren. De base wordt bevestigd door middel van Isofix, zo heb je geen veiligheidsgordel meer nodig.
  200,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Autostoel Adapters

  Met de Silver Cross Wave Adapter wordt jouw Silver Cross Wave kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Wave Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Wave kinderwagen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Wave Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Wave kinderwagen bevestigen. Een handige uitbreiding voor je kinderwagen!
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Coast Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Autostoel Adapters

  Met de Silver Cross Coast Autostoel Adapters wordt jouw Silver Cross Coast kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.
  30,-
6 Resultaten