Silver Cross autostoelaccessoires

Vul jouw Silver Cross kinderwagen aan met handige autostoelaccessoires. Met behulp van Silver Cross Maxi-Cosi adapters kun je bijvoorbeeld een Maxi-Cosi autostoeltje op het frame van een Silver Cross kinderwagen bevestigen.

Lees meer...

Het gemak van Silver Cross autostoel accessoires

Eenvoudige Silver Cross autostoelaccessoires geven je zoveel meer gemak. Voor een snelle boodschap is het ideaal als je het autostoeltje uit de auto even snel op het frame van de kinderwagen kunt zetten. Ondertussen slaapt je kindje gewoon verder. Lees de productbeschrijving om te zien met welk type autostoeltje de Silver Cross autostoelaccessoires te combineren zijn.

Over Silver Cross

Silver Cross is vooral bekend van de chique, klassieke kinderwagens. Deze kinderwagens zien eruit als grootmoeders kinderwagen, maar hebben wel de gemakken van een moderne kinderwagen. Silver Cross vindt gebruiksvriendelijkheid en veiligheid heel belangrijk. Silver Cross autostoelaccessoires nemen jou zoveel mogelijk werk uit handen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Silver Cross Surf Autostoel Adapters

  Met de Silver Cross Surf Autostoel Adapters wordt jouw kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter een groep 0 Maxi-Cosi autostoel op het frame bevestigen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Coast Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen.
  30,-
2 Resultaten