Benbat autostoelaccessoires

 

Benbat autostoelaccessoires geven je kindje extra comfort in de auto. Dankzij een Benbat nekkussentje kan je kindje onderweg heerlijk slapen. De nekkussentjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soms in de vorm van een vrolijk knuffelbeest.

Lees meer...

 

Veilige Benbat autostoelaccessoires

Sommige Benbat autostoelaccessoires geven niet alleen meer comfort onderweg, maar ook meer veiligheid. Dankzij een Benbat autospiegel houd je je kindje onderweg voortdurend in de gaten. Je kunt zien waar je kindje onderweg mee bezig is. Ons assortiment Benbat autostoelaccessoires kan per keer variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

 

Snelle bezorgservice

Bestel vandaag nog veilige en comfortabele Benbat autostoel accessoires online via onze webshop. Indien wij vandaag vóór 20:00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij je bestelling in de regel al de volgende dag. Voorwaarde is wel dat de Benbat autostoelaccessoires bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Benbat Zonnescherm Rond 2 Stuks

  Op zoek naar een kleurrijke zonnescherm voor je kindje? Dan is de Benbat zonnescherm wellicht iets voor je. De bubbels creëren verschillende texturen die de visuele ontwikkeling van je kindje stimuleren.
  21,99
 • Quick view

  Benbat Giraf Autospiegel

  De leuke Benbat Giraf Autospiegel is ideaal voor onderweg. Je kindje zal onder de indruk zijn de reflecties en via de spiegel kan je je kindje goed in de gaten houden. De autospiegel is eenvoudig te bevestigen.
  24,99
 • Quick view

  Benbat Uil Nekkussen 1-4 Jaar

  Het Benbat Uil Nekkussen 1-4 Jaar is het ideale maatje voor je kind als het onderweg is. Het biedt namelijk ondersteuning tijdens het slapen. Het is gemaakt van polyester en is wasbaar in de wasmachine.
  19,99
 • Quick view

  Benbat Travel Play Speelboog

  De Benbat Travel Play Speelboog kan je gemakkelijk om een autostoel of wipstoel plaatsen. Hierdoor kan je kindje fijn spelen met de verschillende speeltjes die aan de speelboog bevestigd zijn.
  29,99
 • Quick view

  Benbat Nekkussen Prinses 0-12 maanden

  Het Benbat Nekkussen Prinses 0-12 maanden is het ideale maatje voor je kind als het onderweg is. Het biedt namelijk ondersteuning tijdens het slapen. Het is gemaakt van polyester en is wasbaar in de wasmachine.
  14,99
 • Quick view

  Benbat Giraf Autostoel Armkussen

  Het Benbat Giraf Autostoel Armkussen zorgt ervoor dat je met gemak het autostoeltje kunt mee dragen. Het kussentje ziet er vrolijk uit en is voorzien van haakjes waar je knuffeltjes of speeltjes aan kunt hangen.
  14,99
6 Resultaten