Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

UPPAbaby autostoel accessoires

Vul jouw Uppababy autostoel aan met leuke UPPAbaby autostoel accessoires. Sommige van deze items zijn onmisbaar, zoals een i-Size base voor het plaatsen van het autostoeltje in de auto. Andere UPPAbaby autostoel accessoires maken het leven van jou en je kindje net iets fijner en gemakkelijker. Denk bijvoorbeeld aan UPPAbaby adapters waarmee je een autostoel aan een UPPAbaby kinderwagen of buggy bevestigt. Als je op pad gaat voor een snelle boodschap, is het ideaal om het frame van een UPPAbaby kinderwagen of buggy te gebruiken in combinatie met een UPPAbaby autostoel. Je hoeft dan niet je kindje wakker te maken en vanuit de autostoel naar de kinderwagen te tillen. In plaats daarvan zet je de autostoel met kind en al op het kinderwagenframe.

Lees meer...

De i-Size base, een handige UPPAbaby autostoel accessoire

Met een UPPAbaby i-Size installeer je heel gemakkelijk een UPPAbaby autostoel in de auto. Heb je de autostoel correct geïnstalleerd, dan gaat er een groen lampje branden. Dat zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de autostoel verkeerd in de auto te bevestigen, wat natuurlijk zorgt voor een grotere veiligheid. Daarnaast heeft de UPPAbaby i-Size een extra steunpoot, die voorkomt dat de autostoel gaat kantelen. Al met al is de i-Size een handige en veilige UPPAbaby autostoel accessoire. De UPPAbaby i-Size base voldoet ook volledig aan de i-Size veiligheidsnormen.

Over Uppababy

UPPAbaby is een innovatief, Amerikaans bedrijf dat ernaar streeft om hoge kwaliteit babyproducten te maken die voldoen aan de behoefte van ouders. De ontwerpers van UPPAbaby steunen niet alleen op de kennis van de babybranche, maar ook op hun eigen ervaringen als jonge ouder. Steeds weer streven de ontwerpers naar nóg betere producten, zoals een kinderwagen die lichter is en gemakkelijker in gebruik. Daarnaast zoeken zij voortdurend naar manieren om het comfort voor jou en je kindje nóg groter te maken. De UPPAbaby kinderwagens, buggy’s en autostoelen hebben een modern en gebruiksvriendelijk design. Bekijk ook eens ons complete assortiment van UPPAbaby en laat je verrassen door alle mooie producten. Jouw uitgekozen UPPAbaby autostoel accessoires en andere producten van UPPAbaby bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.

Oval loader