Cocobelt autostoel accessoires

 

Van sommige producten vraag je je af waarom ze niet eerder zijn uitgevonden. Eén zo’n product is de Cocobelt, een handige draagriem voor een groep 0 autostoeltje. Lees hieronder hoe je de Cocobelt kunt gebruiken.

Lees meer...

 

Meer gemak bij het tillen van een autostoeltje

Het kan een hele klus zijn om het autostoeltje steeds weer te moeten tillen, van de kinderwagen naar de auto en van de auto naar de voordeur… Om het tillen een stuk gemakkelijk te maken, is de autostoel accessoire Cocobelt ontworpen. De Cocobelt is een handige draagriem die je vastmaakt aan het autostoeltje. Op die manier kun je het autostoeltje aan je schouder dragen.

 

Ook voor andere spullen

Zijn je kinderen inmiddels te groot voor een autostoeltje? Ook dan komt de Cocobelt heel goed van pas. Je gebruikt de Cocobelt bijvoorbeeld voor het dragen van een zware boodschappentas. Van deze accessoire zal je veel gemak hebben!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Pink / Cognac

  Met de Cocobelt draagriem Pink / Cognac wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Olive / Cognac

  Met de Cocobelt draagriem Olive / Cognac wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Aztec

  Met de Cocobelt draagriem Aztec wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Pink / Gray

  Met de Cocobelt draagriem Pink / Gray wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Mint

  Met de Cocobelt draagriem Mint wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Cognac / Black

  Met de Cocobelt draagriem Cognac / Black wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Zwart

  Met de Cocobelt draagriem Zwart wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
7 Resultaten