kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

ABC Design autostoelaccessoires

Maak het autostoeltje compleet met ABC Design autostoelaccessoires. Sommige ABC Design autostoelaccessoires geven je kindje onderweg meer comfort. Een lekker warm dekentje zorgt ervoor dat je kindje het in de auto niet koud krijgt. Vooral tijdens koude dagen is een dekentje heerlijk.

Lees meer...

Praktische ABC Design autostoel accessoires

Andere ABC Design autostoelaccessoires zijn vooral heel praktisch. Dankzij ABC Design autostoeladapters kun je meer doen met je autostoeltje. Met behulp van deze adapters plaats je het autostoeltje op het frame van een ABC Design kinderwagen.

Doe méér met je ABC Design autostoeltje

Deze ABC Design autostoelaccessoires zijn ideaal. Ga je even een snelle boodschap doen? Dan is het ideaal om even het autostoeltje op het kinderwagenframe te plaatsen. Je hoeft geen slapend kind uit het autostoeltje te tillen, maar je haalt gewoon het autostoeltje met kind en al uit de auto en klikt het op het kinderwagenframe. Koop vandaag nog praktische ABC Design autostoelaccessoires online via onze webshop!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Autostoel Adapters

  Met de ABC Design Maxi-Cosi / Cybex Adapter kun je heel gemakkelijk een autostoeltje van de merken Maxi-Cosi of Cybex op het frame van je ABC Design kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschap!
  39,90
 • Quick view

  ABC Design Tulip Diamond Voetenzak

  In de ABC Design Tulip Diamond Voetenzak ligt je kindje heerlijk comfortabel en warm in jouw ABC Design Tulip autostoel. De voetenzak open en sluit je eenvoudig met een rits en is voorzien van gordel openingen.
  54,90
 • Quick view

  ABC Design Limbo Autostoel Adapters

  Met de ABC Design Limbo Autostoel Adapters kun je heel gemakkelijk een autostoeltje van de merken Maxi-Cosi of Cybex op het frame van je ABC Design kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een snelle boodschap!
  39,90
3 Resultaten
Trustpilot