Tiny Love autostoel accessoires

 

Geef jouw kindje iets te spelen in de auto en bestel één van de Tiny Love autostoel accessoires. Met deze leuke speeltjes maak je elk kindje blij. Dankzij Tiny Love is zelfs de langste autorit niet saai.

Lees meer...

 

Speelplezier

Met de Tiny Love autostoel accessoires ontdekt je kindje de verschillende kleuren en leert het ook gericht de handjes te gebruiken. De kleurrijke poppetjes, bloempjes en beestjes prikkelen de fantasie van je kindje. Met zoveel verschillende figuurtjes raakt het niet snel uitgespeeld!

 

Gemakkelijk

De meeste autostoel accessoires maak je heel eenvoudig vast aan het autostoeltje. Hierdoor raakt je kindje de speeltjes onderweg niet kwijt. Zo heeft je kindje zijn favoriete speeltje altijd bij zich. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de leukste Tiny Love autostoel accessoires heel gemakkelijk online via onze webshop.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Tiny Love Sunny Stroll Meadow

  Deze leuke speelboog van de serie Tiny Love stimuleert door middel van geluid, kleur en beweging het gehoor van je kind en de fijne motoriek!
  36,95
 • Quick view

  Tiny Love Spin and Kick Discovery Arch

  Deze leuke Tiny Love Spin and Kick Discovery Arch stimuleert door middel van kleur en beweging de fijne motoriek van je kindje.
  34,90
 • Quick view

  Tiny Love Sunny Stroll Princess Tales

  De Tiny Love Sunny Stroll Princess Tales stimuleert de ontwikkeling van je kindje door middel van activiteiten en geluid. De speelboog is eenvoudig te bevestigen dankzij de klemmen en geschikt vanaf de geboorte.
  36,95
3 Resultaten