Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Thule autostoel accessoires

Met Thule autostoel accessoires haal je nog meer uit jouw Thule kinderwagen. We leggen aan je uit hoe het werkt. Met behulp van Thule autostoel adapters kun je baby autostoeltjes van bekende merken op het frame van jouw Thule kinderwagen bevestigen.Twijfel je of jouw baby autostoel geschikt is voor de adapters? Neem dan via 0488 488 888 of vragen@babypark.nl contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen!

Lees meer...

Jouw Thule kinderwagen wordt een reissysteem

De optie om een autostoeltje voor je baby op het frame van een Thule kinderwagen te bevestigen maakt het een stuk makkelijker om een boodschap met je kindje te gaan doen. In de auto vervoer je je baby uiteraard in een baby autostoeltje. Wanneer je op plaats van bestemming aangekomen bent kun je het autostoeltje met behulp van de adapters op jouw Thule kinderwagen bevestigen. Ondertussen kan je kindje lekker in het autostoeltje blijven zitten en hoef je je zoon of dochter niet te verhuizen naar de reiswieg of het zitje van de Thule kinderwagen.

Thule adapters voor jouw kinderwagen

Op deze pagina kun je Thule adapters voor jouw kinderwagen eenvoudig online bestellen. Eén van de voordelen van bestellen op Babypark.nl is dat je altijd profiteert van onze laagste prijsgarantie. Zie je hetzelfde artikel elders goedkoper? Meld het dan bij ons, dan betalen wij je het verschil terug. Bovendien profiteer je van gratis verzending bij bestellingen vanaf 20 euro.

Lees minder...
Oval loader