Little Dutch autostoel accessoires

Geef je kindje onderweg iets om mee te spelen. Koop een leuke Little Dutch autostoel accessoire! De meeste accessoires dien je vast te maken aan het autostoeltje. Dat is superhandig. Je kindje heeft tijdens de rit voortdurend speeltjes in de buurt en kan deze niet laten vallen.

Lees meer...

Goed voor de motoriek

Spelen is heel goed voor je kindje. Met een Little Dutch autostoel accessoire leert de kleine gericht naar voorwerpen te grijpen. Hierdoor krijgt je kindje steeds meer controle over de eigen bewegingen. Het spelen met een Little Dutch autostoel accessoire is dan ook heel goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Uitwasbaar

De meeste Little Dutch autostoel accessoires zijn gemaakt van katoen of polyester. Je wast deze meestal gewoon uit in de wasmachine op maximaal 30°C. Lees voor de exacte details de productbeschrijving bij het product door.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Autostoelspeeltje

  Het Little Dutch Ocean Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Little Dutch Pure Autostoelhoes

  De Little Dutch Pure Autostoelhoes is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van zacht katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 34,95

 • Quick view

  Little Dutch Pure Autostoel Voetenzak

  In deze Little Dutch Pure Autostoel Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 62,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Autostoelspeeltje

  Het Little Dutch Little Goose Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  16,95

  10,20

 • Quick view

  Little Dutch Pure Zonnekap

  Deze stijlvolle Little Dutch Pure Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap kan eenvoudig vastgemaakt worden en biedt een goede bescherming tegen de wind, regen en het felle zonlicht.
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Autostoelhoes

  De Little Dutch Ocean Autostoelhoes is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van zacht katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Autostoelhoes

  De Little Dutch Wild Flowers Autostoelhoes is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van zacht katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 34,95

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Voetenzak

  In deze Little Dutch Little Goose Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.

  69,95

  62,96

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Autostoel Voetenzak

  In deze Little Dutch Ocean Autostoel Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Voetenzak

  In deze Little Dutch Wild Flowers Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Autostoelhoes

  De Little Dutch Little Goose Autostoelhoes is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van zacht katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  34,95

  31,46

11 Resultaten
Trustpilot