Kidsriver autostoel accessoires

 

Vergroot onderweg de veiligheid en het comfort van je kindje met een Kidsriver autostoel accessoire. Kidsriver staat bekend om voordelige en gebruiksvriendelijke producten voor de babyuitzet, zoals buggy’s, wipstoelen en autostoeltjes.

Lees meer...

 

Voor veiligheid en comfort

Op deze pagina tref je ons assortiment aan Kidsriver autostoel accessoires aan. Kidsriver autostoeltjes installeer je onder andere met behulp van het handige en veilige Isofix systeem. Andere accessoires geven jouw kindje extra comfort in de auto.

 

Bestel eenvoudig online

Neem de tijd om uitgebreid tussen de producten te snuffelen. Voor meer informatie over de Kidsriver autostoel accessoires verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijvingen. Hierin lees je tot in detail de producteigenschappen. Bestel jouw gewenste Kidsriver autostoel accessoire vandaag nog online via onze webshop.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver June i-Size Base

  De Kidsriver June i-Size Base zorgt ervoor dat je het Kidsriver June i-Size Autostoeltje heel makkelijk én veilig in de auto kunt installeren. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsriver Daya Autostoel Adapters

  Met dit handige adapterset bevestig je stevig en snel een baby-autostoeltje op het onderstel van de Kidsriver Daya kinderwagen. De adapters zijn klein van formaat en eenvoudig op te bergen op momenten dat je ze niet gebruikt.

  19,99

  14,99

 • Quick view

  Kidsriver Autostoel Voetenzak Zand

  Een leuke en warme fleece voetenzak van Kidsriver. Deze voetenzak is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes en ideaal tijdens de koude wintermaanden.

  39,-

  29,99

3 Resultaten