Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel Accessoires

Taf Toys Autostoel Accessoires

De kleurrijke autostoel accessoires van Taf Toys zijn leuk én leerzaam. Je maakt er iedere baby blij mee. De frisse kleuren, de zachte materialen en de vrolijke muziekjes spreken elk kind aan. De gebruikte materialen bevatten geen schadelijke stoffen en bovendien voldoen ze aan de Europese regelgeving.

Lees meer...

Leerzaam

Veel autostoel accessoires stimuleren de grove en de fijne motoriek van je kindje. Je baby leert met zijn handje de speeltjes vast te grijpen en aan te raken. Het leert hiermee ook het verschil tussen oorzaak en gevolg. Daarnaast maakt je kindje kennis met verschillende materialen.

Voor uren speelplezier

De kleuren van de Taf Toys autostoel accessoires passen helemaal bij jonge kinderen. Elke accessoire ziet er even leuk en vrolijk uit. Sommige speeltjes ratelen of maken muziek. Spiegeltjes of geluid, met speeltjes van Taf Toys zijn gemaakt met de leukste functies. Één ding is zeker: met de Taf Toys autostoel accessoires kan je kindje zich onderweg urenlang vermaken. Een lange autoreis is een rit vol van de leukste belevenissen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader