kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

BeSafe autostoel accessoires

Geef jouw kindje meer veiligheid of comfort en vul jouw BeSafe autostoeltje aan met extra accessoires. Op deze pagina vind je onze actuele collectie BeSafe autostoel accessoires. Bij elk product tref je een uitgebreide productbeschrijving aan.

Lees meer...

Het doel van BeSafe

BeSafe streeft een belangrijk doel na: geen kinderen meer die verwondingen oplopen bij een auto-ongeluk. Het bedrijf doet er dan ook alles aan om het veilig vervoer van kinderen in de auto steeds weer te verbeteren. Sommige autostoel accessoires vergroten vooral de veiligheid van je kindje, andere geven de kleine net dat beetje extra comfort waar het naar verlangt.

Een grotere veiligheid

Bij de ontwikkeling van haar producten werkt BeSafe nauw samen met onderzoeksinstituten en organisaties die zich wereldwijd bezighouden met veiligheid in het verkeer. Dit alles om een zo goed mogelijk product af te leveren. Inmiddels is BeSafe uitgegroeid tot een toonaangevend, wereldbekend bedrijf. Met producten van BeSafe kun je dus veilig op reis!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  Besafe iZi Modular I-Size Base

  De Besafe iZi Modular I-Size Base is goedgekeurd volgens de laatste regelgeving voor autokinderzitjes UN R 129 (i-size). Verder is de base geschikt voor de Besafe iZi Go Modular of iZi Modular i-Size.

  239,-

  219,-

 • Quick view

  BeSafe Pregnant

  De BeSafe Pregnant is een gordelgeleider die de heupriem naar beneden brengt, tot net onder de zwangere buik. De Besafe Pregnant kan enkel op voorin de auto gebruikt worden met een gordel.
  39,90
 • Quick view

  BeSafe Protection & Play cover

  Met de BeSafe Protection & Play cover heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De cover is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor iedere auto.
  39,90
 • Quick view

  BeSafe iZi Transfer Draagsysteem

  Het BeSafe iZi Transfer Draagsysteem is geschikt voor de korte overgang van de auto naar huis. Dankzij het comfortabele draagsysteem van BeSafe kan je kindje ongestoord en in dezelfde houding doorslapen.

  44,50

  39,90

 • Quick view

  BeSafe iZi Modular / X1 Autostoelhoes Glacier Grey

  Deze BeSafe iZi Modular / X1 Autostoelhoes Glacier Grey is de ideale oplossing als je de iZi Modular / X1 autostoel schoon wilt houden. Gemaakt van zacht badstof en met eenvoudig aan de autostoel vast te maken.

  49,90

  49,-

 • Quick view

  BeSafe iZi Flex Autostoelhoes Glacier Grey

  Deze BeSafe iZi Flex Autostoelhoes Glacier Grey is de ideale oplossing als je de iZi Flex autostoel schoon wilt houden. Gemaakt van zacht badstof en met eenvoudig aan de autostoel vast te maken.
  49,90
 • Quick view

  BeSafe Pregnant iZi FIX

  De BeSafe Pregnant iZi FIX is een gordelgeleider die de heupriem naar beneden brengt, tot net onder de zwangere buik. De Besafe Pregnant iZi FIX is zowel voor- als achterin de auto te gebruiken. Dit kan met gordel of met Isofix gebruikt worden.
  49,90
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular Autostoelhoes Glacier Grey

  Deze BeSafe iZi Modular Autostoelhoes Glacier Grey is de ideale oplossing als je de iZi Modular autostoel schoon wilt houden. Gemaakt van zacht badstof en met eenvoudig aan de autostoel vast te maken.

  49,90

  49,-

 • Quick view

  BeSafe Gordelklem

  Je kent het vast wel, je kleine deugniet die uit de autostoel probeert te ontsnappen. De gordelklem van BeSafe steekt daar een stokje voor. De gordelklem is eenvoudig te bevestigen aan vrijwel elke autostoel.
  14,90
10 Resultaten
Trustpilot