Bamboom autostoel accessoires

Alle autostoel accessoires van Bamboom zijn hip, trendy en biologisch. De autostoelhoezen, dekentjes en voetenzakken bestaan grotendeels uit bamboe. Dit materiaal voelt prettig aan en is vrij van schadelijke stoffen. Bamboom ontwierp de producten met veel liefde en toewijding en dat is duidelijk te zien.

Lees meer...

Goed voor de huid

Bamboe is heel aangenaam voor de kwetsbare huid van je kindje. Het absorbeert meer dan katoen, het is ademend en het is super zacht. Bamboe is prettig voor kinderen met een gevoelige huid. Het voorkomt zweetophoping en het beschermt de droge huid uitstekend.

Natuurlijke eigenschappen

Daarnaast is bamboe desinfecterend en beschermt het je kindje tegen schadelijke UV-straling. Het trekt ook nauwelijks bacteriën aan. Tenslotte is bamboe ook nog eens biologisch afbreekbaar en daardoor goed voor het milieu. Snuffel eens rond in de webshop en bestel vandaag nog jouw favoriete Bamboom autostoel accessoire.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Iglo Mini Voetenzak Light Gold

  In deze stijlvolle Bamboom Iglo Bimbo Voetenzak Light Gold ligt je kindje heerlijk warm in een groep 0 autostoeltje. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.
  83,95
 • Quick view

  Bamboom Iglo Combi Voetenzak Light Gold

  In deze Bamboom Iglo Combi Voetenzak Light Gold ligt je kindje heerlijk warm in een groep 0 autostoeltje of kinderwagen. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  149,95
 • Quick view

  Bamboom Iglo Mini Voetenzak

  In deze stijlvolle Bamboom Iglo Mini Voetenzak ligt je kindje heerlijk warm in een groep 0 autostoeltje. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.
  83,95
3 Resultaten
Trustpilot