Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Jippies Autostoel Accessoires

Op deze pagina vind je ons complete assortiment autostoel accessoires van Jippies. Dankzij Jippies autostoel accessoires zorg je voor een extra veilige situatie onderweg. Met behulp van een Jippies babyspiegel kun je onderweg bijvoorbeeld je kindje goed in de gaten houden.

Lees meer...

Veilige Jippies autostoel accessoires

Als je kindje in een baby autostoel ligt, tegen de rijrichting in, dan kun je de kleine onderweg niet goed zien. Een Jippies baby autospiegel biedt dan uitkomst. Dankzij deze spiegel kun je je kindje onderweg tóch zien. Deze Jippies autostoel accessoire maak je eenvoudig vast boven het autostoeltje waarin je kindje ligt. Als je door je eigen autospiegel kijkt, zie je nu je kindje in de baby autospiegel. Een Jippies baby autospiegel is een eenvoudig hulpmiddel dat je onderweg een hoop meer gemoedsrust geeft.

Over Jippies

Op het gebied van veiligheid staat de ontwikkeling nooit stil. Jippies komt voortdurend met nieuwe producten om je kindje nóg beter te beschermen. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Jippies en vind de producten die voor een veilige situatie zorgen bij jou in huis. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Er komt een moment waarop de kleine op ontdekkingstocht gaat, en dat kan zomaar fout aflopen. Je kindje kan de vingers in een stopcontact steken of het hoofd tegen iets scherps aanstoten. Dankzij Jippies veiligheidsproducten voorkom je dat je kindje zichzelf schade berokkent. Zo verkopen wij beschermers voor stopcontacten en materialen om scherpe hoeken minder scherp te maken. Jouw gewenste autostoel accessoires van Jippies en andere veiligheidsproducten van Jippies bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de Jippies autostoel accessoires zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
Oval loader