Jippies

Het verzorgen van je kindje kan altijd nóg gemakkelijker dan je denkt. Kijk eens tussen ons assortiment van Jippies. Op het gebied van veiligheid staat de ontwikkeling nooit stil. Jippies komt voortdurend met nieuwe producten om je kindje nóg beter te beschermen.

Lees meer...

Veiligheid

Het huis is vol gevaren, maar je kindje heeft er geen weet van. Er komt een moment waarop de kleine op ontdekkingstocht gaat, en dat kan zomaar fout aflopen. Je kindje kan de vingers in een stopcontact steken of het hoofd tegen iets scherps aanstoten. Maar dankzij Jippies veiligheidsproducten voorkom je dat je kindje zichzelf schade berokkent. Kijk op deze pagina welke veiligheidsproducten er nog in jouw huis ontbreken.

Hulp bij de verzorging

Ga je met je kindje op reis, dan heb je verzorgingsproducten nodig die je gemakkelijk meeneemt. Daarnaast kun je bij de verzorging sowieso wel wat extra hulpmiddelen gebruiken. Snuffel eens rond tussen ons Jippies assortiment en bestel de handigste Jippies producten online via onze webshop.

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jippie's My Carry Potty Lieveheersbeestje

  De Jippie's My Carry Potty Lieveheersbeestje is een potje met een deksel waardoor je het potje lek- en geurvrij af kunt sluiten. De lichtgewichte My carry potty neem je makkelijk overal mee naar toe. Ideaal voor zindelijkheidstraining!
  29,95
 • Quick view

  Jippie's My Carry Potty Bij

  De Jippie's My Carry Potty Bij is een potje met een deksel waardoor je het potje lek- en geurvrij af kunt sluiten. De lichtgewichte My carry potty neem je makkelijk overal mee naar toe. Ideaal voor zindelijkheidstraining!
  29,95
 • Quick view

  Jippie's My Carry Potty Koe

  De Jippie's My Carry Potty Koe is een potje met een deksel waardoor je het potje lek- en geurvrij af kunt sluiten. De lichtgewichte My carry potty neem je makkelijk overal mee naar toe. Ideaal voor zindelijkheidstraining!
  29,95
 • Quick view

  Jippie's Gehoorbeschermer

  Met deze Jippie's Gehoorbeschermer wordt hard geluid beperkt tot een minimum. De gehoorbeschermer beschikt over een verstelbare hoofdband en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  19,95
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2