Jippies

Het verzorgen van je kindje kan altijd nóg gemakkelijker dan je denkt. Kijk eens tussen ons assortiment van Jippies. Op het gebied van veiligheid staat de ontwikkeling nooit stil. Jippies komt voortdurend met nieuwe producten om je kindje nóg beter te beschermen.

Lees meer...

Veiligheid

Het huis is vol gevaren, maar je kindje heeft er geen weet van. Er komt een moment waarop de kleine op ontdekkingstocht gaat, en dat kan zomaar fout aflopen. Je kindje kan de vingers in een stopcontact steken of het hoofd tegen iets scherps aanstoten. Maar dankzij Jippies veiligheidsproducten voorkom je dat je kindje zichzelf schade berokkent. Kijk op deze pagina welke veiligheidsproducten er nog in jouw huis ontbreken.

Hulp bij de verzorging

Ga je met je kindje op reis, dan heb je verzorgingsproducten nodig die je gemakkelijk meeneemt. Daarnaast kun je bij de verzorging sowieso wel wat extra hulpmiddelen gebruiken. Snuffel eens rond tussen ons Jippies assortiment en bestel de handigste Jippies producten online via onze webshop.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Jippie's Gehoorbeschermer

  Met deze Jippie's Gehoorbeschermer wordt hard geluid beperkt tot een minimum. De gehoorbeschermer beschikt over een verstelbare hoofdband en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 14,99

 • Quick view

  Jippie's Magneetsloten Universeel

  Deze magneetsloten van het merk Jippie's zijn de veiligste en mooiste sloten voor je kastjes en laden. De magneetsloten worden per set van 2 geleverd.

  20,90

  16,45

 • Quick view

  Jippie's Deurstrip 120 cm

  Deze Deurstrips van het merk Jippie's bestaat uit twee doorzichtige strips van 1,2 meter. Op de strips zit aan weerszijden een superieure Tesa tape en een uitsparing voor het eventueel vastspijkeren op de deurpost.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Jippie's Autospiegel

  Met deze autospiegel van Jippie's houd je gemakkelijk je kleintje in de gaten, terwijl je toch goed op de weg kunt letten.

  15,30

  12,95

 • Quick view

  Jippie's Veiligheidstuigje Grijs

  Dit veiligheidstuigje is speciaal ontworpen voor gebruik in fietsstoeltjes, wandelwagens, hoge kinderstoelen en om je kind te leren lopen.

  8,70

  7,40

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 12 Stuks

  Deze draaistopcontacbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,50

  5,06

 • Quick view

  Jippie's Dubbeldeurslot Wit

  Dit slot van het merk Jippie's noemen wij 'extra veilig'. Het werkt hetzelfde als een fietsslot en er zit een dubbele beveiliging op.

  6,10

  5,98

 • Quick view

  Jippie's Deurklem Wit

  Deze Jippie's Deurklem Wit is een topproduct als het om deuren gaat! De klem kan eenvoudig onder de deur geschoven worden en de deur kan geen kant meer op. Zo voorkom je beschadigingen op de deuren.

  5,50

  4,68

 • Quick view

  Jippie's Dubbele Tafelhoekje wit 4 Stuks

  Er zijn soms meubelen met een iets "overhangende" hoek. Je krijgt dan een gevaarlijke punt aan zowel de onderkant als de bovenkant van de hoek.

  4,30
 • Quick view

  Jippie's Raamkierset Klassiek 2 Stuks

  Deze raamkierset van het merk Jippie's zorgt ervoor dat ramen maar een klein stukje open kunnen staan.
  13,10
 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,80

  2,13

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 12 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,50

  5,06

 • Quick view

  Jippies Wall Saver

  Dankzij de Jippies Wall Saver zijn beschadigingen aan de muur bij een klemhekje verleden tijd. De Wall Saver is geschikt voor alle soorten klemhekjes en de anti slip zorgt ervoor dat het hekje niet verschuift.

  10,90

  9,45

 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,50
 • Quick view

  Jippies Draaihaak 4 Stuks

  Deze handige Jippies Draaihaak 4 Stuks werken als veiligheidshaakjes en zijn gemaakt voor het beveiligen van kastdeurtjes en lades. De haakjes zijn 90 graden draaibaar en kunnen 'aan en uit' gezet worden.

  5,50

  4,95

 • Quick view

  Jippie's Pick-Up Meerijdplankje

  Het Jippie's Pick-Up meerijdplankje bevestig je met één druk op de knop aan de kinderwagen. Het meerijdplankje is uitgerust met een ergonomisch gevormde zitting, 3 zwenkwielen en voldoet aan alle veiligheidsnormen.
  99,95
 • Quick view

  Jippie's Foam Tafelbeschermset Wit

  De Jippie's Foam Tafelbeschermset Wit is een handige set wat bestaat uit een foam strip van 3,8 meter en 4 kleine foam tafelhoeken. Ideaal wanneer je alle scherpe hoeken en randen van de tafel wilt beveiligen!

  15,30

  14,-

 • Quick view

  Jippie's Foam Tafelhoekjes Zwart

  Deze Jippie's Foam Tafelhoekjes Zwart zijn handige tafelhoekjes van het merk Jippie's. Met deze hoekjes krijgt je kind geen zere plekken meer als het zich stoot tegen de tafel.
  5,50
 • Quick view

  Jippie's Foam Tafelhoekjes Wit

  Deze Jippie's Foam Tafelhoekjes Wit zijn handige tafelhoekjes van het merk Jippie's. Met deze hoekjes krijg je kind geen zere plekken meer als het zich stoot tegen de tafel. De tafelhoekjes kunnen bevestigd worden met dubbelzijdig tape die er bijgeleverd wordt.
  5,50
 • Quick view

  Jippie's Deurstrip 180 cm

  Deze Deurstrip van het merk Jippie's bestaat uit twee doorzichtige strips van 1,8 meter. Op de strips zit aan weerszijden een superieure Tesa tape en een uitsparing voor het eventueel vastspijkeren op de deurpost.
  35,95
 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.
  2,80
21 Resultaten
Black Friday
Trustpilot