24 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Siggy The Rabbit Activiteitenrammelaar

  De Sebra Siggy The Rabbit Activiteitenrammelaar is ideaal als speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.

  19,-

  18,95

 • Quick view

  Sebra Bliss The Bird Activiteitenrammelaar

  De Sebra Bliss The Bird Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.

  22,-

  19,95

 • Quick view

  Sebra Tully The Toucan Activiteitenrammelaar

  De Sebra Tully The Toucan Activiteitenrammelaar is ideaal als speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.

  18,-

  14,-

 • Quick view

  Sebra Luca The Ladybird Activiteitenrammelaar

  De Sebra Luca The Ladybird Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluiden die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende texturen.

  15,-

  14,-

 • Quick view

  Sebra Activiteitenrammelaar Met Spiegeltje

  De Sebra Activiteitenrammelaar Met Spiegeltje is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluiden die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende texturen.
  15,-
 • Quick view

  Sebra Carley The Chameleon Activiteitenrammelaar

  De Sebra Carley The Chameleon Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluiden die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende texturen.

  15,-

  14,-

 • Quick view

  Sebra Milo The Bear Activiteitenrammelaar

  De Sebra Milo The Bear Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Zappy The Squirrel Activiteitenrammelaar

  De Sebra Zappy The Squirrel Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Rebel The Racoon Activiteitenrammelaar

  De Sebra Rebel The Racoon Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Baby's Only Wagenspanner

  Met de Baby's Only Wagenspanner kan je kindje heerlijk spelen. De wagenspanner is gemaakt van zacht materiaal en daarom al geschikt vanaf de geboorte.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 16,96

 • Quick view

  Done by Deer Friends Kinderwagenspanner

  De Done by Deer Friends Kinderwagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige knuffeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.

  Normale prijs: 26,95

  Special Price 23,96

 • Quick view

  Smallstuff Knitted Elephant Wagenspanner

  De Smallstuff Knitted Elephant Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de olifantjes en kralen. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  37,95
 • Quick view

  Cam Cam Windflower Kinderwagenspanner Creme White

  De Cam Cam Windflower Kinderwagenspanner Creme White is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de bloem in rustige kleuren. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in de autostoel.
  24,-
 • Quick view

  Cam Cam Rainbow Kinderwagenspanner Almond

  De Cam Cam Rainbow Kinderwagenspanner Almond is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de blaadjes in allerlei kleurtjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  24,-
 • Quick view

  Baby Bello Betty The Bee Wagenspanner

  De Baby Bello Betty The Bee Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De wagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje of aan de box.
  34,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Buggyboekje

  Het schattige Nijntje Fun At Sea Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  10,95

  9,31

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Autostoelspeeltje

  Het Little Dutch Little Goose Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  17,95

  14,90

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje

  Het zachte Little Dutch Little Goose Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner

  De stijlvolle Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  23,95
 • Quick view

  Baby Bello Suzy The Stingray Wagenspanner

  De Baby Bello Suzy The Stingray Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De wagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje of aan de box.
  32,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Buggyboekje

  Het schattige Nijntje Green Knit Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  10,95

  9,31

 • Quick view

  Smallstuff Elephants Wagenspanner

  De stijlvolle Smallstuff Elephants Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de figuurtjes en kralen. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  37,95
 • Quick view

  Snoozebaby Activiteitenboekje

  Met dit leuke Snoozebaby Activiteitenboekje hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is eenvoudig te bevestigen doormiddel van klittenband en is voorzien van leuke figuurtjes.

  12,95

  11,91

 • Quick view

  Cam Cam Leaves Kinderwagenspanner

  De Cam Cam Leaves Kinderwagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de blaadjes in allerlei kleurtjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.

  Normale prijs: 36,-

  Special Price 35,95

24 Resultaten
Trustpilot