10 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Autostoelspeeltje

  Met het Little Dutch Adventure Autostoelspeeltje beleeft je kindje eindeloos speelplezier tijdens het autorijden! Het speeltje is voorzien van een rammelaartje, spiegeltje, pluche konijntje en kleine geluidjes.
  12,95
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Wagenspanner

  Het Tiamo Balletmuis Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattig knuffeltjes die aan het speeltje hangen. Het speeltje is gemaakt van zacht materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Autostoelspeeltje

  Het Tiamo Lou-Lou Autostoelspeeltje is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattig knuffeltjes die aan het speeltje hangen. Het speeltje is gemaakt van zacht materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint

  Het Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Tiny Love Spin and Kick Discovery Arch

  Deze leuke Tiny Love Spin and Kick Discovery Arch stimuleert door middel van kleur en beweging de fijne motoriek van je kindje.
  34,90
 • Quick view

  Woezel En Pip Kinderwagenspanner

  De Woezel En Pip Kinderwagenspanner is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen gebruikt kan worden. De kinderwagenspanner is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Happy Horse Pramtoy Dikkie Dik

  Happy Horse Pramtoy Dikkie Dik is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen kan. De pramtoy is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.
  24,99
 • Quick view

  Baby's Only Wagenspanner

  Met de Baby's Only Wagenspanner kan je kindje heerlijk spelen. De wagenspanner is gemaakt van zacht materiaal en daarom al geschikt vanaf de geboorte.
  19,95
 • Quick view

  Sebra Olifant Gehaakte Kinderwagenspanner

  De Sebra Olifant Gehaakte Kinderwagenspanner is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen gebruikt kan worden. De kinderwagenspanner is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.
  34,95
 • Quick view

  Done by Deer Friends Kinderwagenspanner

  De Done by Deer Friends Kinderwagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige knuffeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  26,95
10 Resultaten