Kinderwagenspanner

Een vrolijke kinderwagenspanner maakt de kinderwagen helemaal af. Een kinderwagenspanner is eenvoudig te bevestigen en geeft je kindje afleiding tijdens het wandelen. Is het tijd om te gaan slapen? Dan kun je de kinderwagenspanner heel eenvoudig weer losmaken. Op deze pagina vind je een overzicht van ons assortiment met kinderwagenspanners. Neem een kijkje en ontdek of er iets naar je smaak bij zit.

Lees meer...

De leukste kinderwagenspanners voor jongens en meisjes

Ben je nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Overweeg dan een kinderwagenspanner. Een exemplaar met een spiegel of belletje zal zeker in de smaak vallen bij de kleine. Wanneer je weet welke kleur de kinderwagen van de newborn heeft is het extra leuk om daar de kleur van de kinderwagenspanner op aan te passen. Als je het geslacht van de baby al weet kun je ook gaan voor een roze of blauw exemplaar. 

Kinderwagenspanner online kopen

De speeltjes voor de kinderwagen op deze pagina kun je eenvoudig online bestellen. Je hebt de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen. Je bestelling kan worden verzonden naar één van onze winkels, maar ook naar je huisadres. Aan jou de keuze. De thuisbezorging van een order is vanaf 20 euro gratis. Veel shop-plezier op Babypark.nl!

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Wagenspanner

  Met de Baby's Only Wagenspanner kan je kindje heerlijk spelen. De wagenspanner is gemaakt van zacht materiaal en daarom al geschikt vanaf de geboorte.
  19,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Cam Cam Leaves Kinderwagenspanner

  De Cam Cam Leaves Kinderwagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de blaadjes in allerlei kleurtjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  40,-
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje

  Het Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Smallstuff Elephants Wagenspanner

  De stijlvolle Smallstuff Elephants Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de figuurtjes en kralen. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  37,95
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Elephant Wagenspanner

  De Smallstuff Knitted Elephant Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de olifantjes en kralen. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  37,95
 • Quick view

  Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner

  De stijlvolle Baby Bello Tily The Turtle Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  27,95
 • Quick view

  Done by Deer Friends Kinderwagenspanner

  De Done by Deer Friends Kinderwagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige knuffeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  21,95
 • Quick view

  Cam Cam Windflower Kinderwagenspanner Creme White

  De Cam Cam Windflower Kinderwagenspanner Creme White is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de bloem in rustige kleuren. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in de autostoel.
  24,-
 • Quick view

  Cam Cam Rainbow Kinderwagenspanner Almond

  De Cam Cam Rainbow Kinderwagenspanner Almond is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de blaadjes in allerlei kleurtjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  24,-
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Ballerina Wagenspanner Soft Rose

  De Smallstuff Knitted Ballerina Wagenspanner Soft Rose is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de knuffeltjes en kralen. De kinderwagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  37,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Autostoelspeeltje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van zacht materiaal.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Autostoelspeeltje

  Het Little Dutch Sailors Bay Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  17,95

  14,96

 • Quick view

  Baby Bello Betty The Bee Wagenspanner

  De Baby Bello Betty The Bee Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige speeltjes. De wagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje of aan de box.
  37,95
 • Quick view

  Sebra Fanto The Elephant Wagenspanner

  De stijlvolle Sebra Fanto The Elephant Wagenspanner is een ideaal speeltje voor onderweg. Je kindje zal zich echt geen moment vervelen dankzij de gehaakte figuurtjes in verschillende zachte kleurtjes.
  49,-
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Autostoelspeeltje

  Het Little Dutch Little Goose Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  17,95

  14,96

16 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot