Jollein autostoel accessoires

 

Maak het autostoeltje voor je kindje compleet met comfortabele Jollein autostoel accessoires, zoals voetenzakken. Al onze autostoel accessoires bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis. Je kindje kan dus meteen het comfort van Jollein autostoel accessoires ontdekken!

Lees meer...

 

Jollein autostoel accessoires voor elk seizoen

Elk seizoen vraagt om andere Jollein autostoel accessoires. Tegelijkertijd komen Jollein voetenzakken altijd wel van pas, in de zomer en in de winter. Vooral tijdens lange autoritten is een Jollein voetenzak heerlijk. Een Jollein zonnekap is ideaal voor zomerse dagen. Dankzij deze zonnekap ligt je kindje fijn beschut tegen de zon.

 

Over Jollein

Jollein is een Nederlands merk van hippe textielproducten voor baby’s, van lekkere warme autostoel accessoires tot heerlijke, zachte wiegdekentjes. Daarnaast maakt Jollein ook andere producten, zoals knuffels, gebreide mutsjes en kinderfauteuils. Bekijk ook eens de andere producten van Jollein in onze webshop en laat je verrassen door de mooie ontwerpen en de handige en comfortabele eigenschappen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Fancy Knit Voetenzak

  De Jollein Fancy Knit Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3/5-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  43,95
 • Quick view

  Jollein Natural Knit Voetenzak

  De Jollein Natural Knit Voetenzak is warm gevoerd en heel comfortabel voor je kindje. De voetenzak is geschikt voor vrijwel iedere baby-autostoel en is perfect te combineren met de Jollein Natural Knit Zonnekap.
  43,95
 • Quick view

  Jollein Diamond Knit Zonnekap

  De Jollein Diamond Knit Zonnekap geeft een geheel nieuwe look aan jouw baby-autostoeltje. De zonnekap is gemakkelijk te bevestigen is perfect te combineren met de Jollein Diamond Knit Voetenzak (niet inbegrepen).
  34,95
 • Quick view

  Jollein Safari Voetenzak

  De Jollein Safari Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3/5-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Zonnekap

  De Jollein Confetti Knit Zonnekap is ideaal om je kindje te beschermen tegen de zon. De zonnekap is geschikt voor 0-9 maanden autostoeltjes en de gebreide structuur geeft de zonnekap een stijlvolle uitstraling .
  34,95
 • Quick view

  Jollein Confetti Knit Voetenzak

  De Jollein Confetti Knit Voetenzak is heerlijk warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak is compatibel met vrijwel alle babyautostoeltjes en geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  43,95
6 Resultaten