kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Jollein autostoel accessoires

Maak het autostoeltje voor je kindje compleet met comfortabele Jollein autostoel accessoires, zoals voetenzakken. Al onze autostoel accessoires bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis. Je kindje kan dus meteen het comfort van Jollein autostoel accessoires ontdekken!

Lees meer...

Jollein autostoel accessoires voor elk seizoen

Elk seizoen vraagt om andere Jollein autostoel accessoires. Tegelijkertijd komen Jollein voetenzakken altijd wel van pas, in de zomer en in de winter. Vooral tijdens lange autoritten is een Jollein voetenzak heerlijk. Een Jollein zonnekap is ideaal voor zomerse dagen. Dankzij deze zonnekap ligt je kindje fijn beschut tegen de zon.

Over Jollein

Jollein is een Nederlands merk van hippe textielproducten voor baby’s, van lekkere warme autostoel accessoires tot heerlijke, zachte wiegdekentjes. Daarnaast maakt Jollein ook andere producten, zoals knuffels, gebreide mutsjes en kinderfauteuils. Bekijk ook eens de andere producten van Jollein in onze webshop en laat je verrassen door de mooie ontwerpen en de handige en comfortabele eigenschappen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein Basic Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.
  33,99
 • Quick view

  Jollein River Knit Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein River Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.

  Normale prijs: 45,99

  Special Price 34,49

 • Quick view

  Jollein Teddy Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein Teddy Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.

  Normale prijs: 37,99

  Special Price 32,29

 • Quick view

  Jollein Bliss Knit Voetenzak

  In deze stijlvolle Jollein Bliss Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.

  Normale prijs: 45,99

  Special Price 36,79

 • Quick view

  Jollein Spring Knit Voetenzak

  In deze Jollein Spring Knit Voetenzak ligt je kindje warm in de autostoel of kinderwagen. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige ritssluiting en gordelopeningen.

  45,95

  40,99

5 Resultaten
Trustpilot