Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Nania autostoel accessoires

Vul jouw Nania autostoel aan met bijpassende Nania autostoel accessoires. Sommige autostoel accessoires van Nania zijn onmisbaar bij het gebruik van jouw Nania autostoeltje. Andere Nania autostoel accessoires zijn gewoonweg zó handig dat deze een welkome aanvulling zijn. Als je deze eenmaal hebt, wil je niet meer zonder. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Nania autostoel accessoires aan.

Lees meer...

Een Nania autostoel base

Een voorbeeld van een Nania autostoel accessoire is een Nania autostoel base. Met behulp van een Nania autostoel base bevestig je heel gemakkelijk een Nania autostoeltje in de auto. De base is met behulp van de 3-punts autogordel in de auto te bevestigen. Lees de uitgebreide productbeschrijving van de Nania autostoel base om te zien of de Nania autostoel base te combineren is met jouw Nania autostoeltje.

Over Nania

Nania is een merk van betaalbare en kwalitatief goede autostoeltjes. Alle autostoeltjes van Nania worden in Europa ontworpen en geproduceerd. Elk autostoeltje van Nania voldoet aan de wettelijke goedkeuringseisen ECE R44/04 of de UN R1239. Daarnaast tilt Nania de veiligheid van de autostoeltjes naar een nog hoger niveau door samen te werken met het Duitse ADAC, dat hogere testcriteria hanteert. Wij verkopen meestal Nania autostoelen voor de hele leeftijdsperiode dat je kind een autostoel nodig heeft, vanaf de geboorte tot de leeftijd van 12 jaar. Voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar oud hebben wij ook Nania zitverhogers in ons assortiment. Een Nania zitverhoger is licht van gewicht, gemakkelijk verplaatsbaar en eenvoudig te installeren. Meestal installeer je een Nania zitverhoger met behulp van de 3-punts autogordel in de auto. Jouw gewenste autostoel accessoires van Nania bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
Oval loader