Lodger Autostoel accessoires

 

De autostoel accessoires van Lodger bieden je kindje extra comfort en geborgenheid voor onderweg. Lodger gebruikt voor haar producten heerlijke, zachte materialen zoals fleece of katoen. Bij alle producten staat veiligheid op de eerste plaats.

Lees meer...

 

Wrapper

In een fijne Wrapper is je kindje al snel naar dromenland vertrokken. Deze zachte wikkeldeken is gemaakt van een goede kwaliteit fleece. Je wikkelt de deken om het lichaam van je kindje heen in het autostoeltje. Ook voor gebruik in de buggy is de Wrapper ideaal. Aan de meeste Wrappers zit een capuchon met een koord, zodat ook het hoofd van je kindje heel goed wordt verwarmd. De Wrapper is zo gemaakt, dat deze ook geschikt is als speelkleed.

 

Voor de allerkleinsten

Voor pasgeboren baby’s ontwierp Lodger de Wrapper Newborn. Deze wikkeldeken bestaat voor honderd procent uit katoen. De Wrapper Newborn is super zacht, lekker warm en anti-allergisch. Met Lodger komt je kindje aan comfort niets tekort.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lodger Wikkeldeken Clever Sport

    De Lodger wikkeldeken Clever Sport is de ideale deken die op drie verschillende manieren gebruikt kan worden. Gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met gordelopeningen. Geschikt van 0-12 maanden.
    79,90
1 Resultaten