Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel Accessoires

Mies & Co autostoel accessoires

Een Mies & Co autostoel accessoire geeft je kindje net dat extra beetje comfort dat het onderweg goed kan gebruiken. Een Mies & Co voetenzak houdt het lichaam van je kindje onderweg op temperatuur. Maak je een lange autorit en wil je kindje onderweg slapen, dan is een Mies & Co voetenzak ideaal.

Lees meer...

Handige Mies & Co autostoel accessoires

Onze Mies & Co voetenzakken zijn bedoeld voor verschillende leeftijden. Sommige Mies & Co voetenzakken zijn geschikt voor kinderen van 6 maanden tot de leeftijd van 2 jaar, andere voor kinderen van 9 maanden tot de leeftijd van 2,5 jaar. Dankzij de gordelopeningen kun je deze Mies & Co autostoel accessoire gemakkelijk gebruiken in combinatie met de driepunts gordel van het autostoeltje. Zo’n Mies & Co voetenzak is ook te gebruiken in een buggy of kinderwagen.

Het merk Mies & Co

Mies & Co is een merk van hoogwaardige textielproducten voor de allerkleinsten. Naast Mies & Co autostoel accessoires verkopen wij onder meer dekentjes, lakentjes, aankleedkussenhoezen, slaapzakken en hydrofiele doeken voor je kindje. De collectie van Mies & Co bestaat uit stijlvolle lifestyleproducten die je kindje een groot comfort bieden. De artikelen zijn bedrukt met leuke prints en zijn perfect op elkaar afgestemd. Verder worden alle artikelen op een eerlijke manier gemaakt. Jouw gewenste Mies & Co autostoel accessoire is online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij je bestelling direct op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan morgen thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als wij de bestelde autostoel accessoire van Mies & Co meteen uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader