Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoel Accessoires

Dubatti autostoel accessoires

Met Dubatti autostoel accessoires haal je nog meer uit jouw Dubatti kinderwagen. Misschien vraag je je wel af wat autostoel accessoires met een kinderwagen te maken hebben? We zullen het aan je uitleggen. Met behulp van Dubatti autostoel adapters kun je een baby autostoeltje op het frame van jouw Dubatti kinderwagen bevestigen. De adapters zijn geschikt voor vrijwel alle autostoeltjes. In ieder geval de baby autostoeltjes van Maxi-Cosi, Cybex en BeSafe kunnen worden bevestigd met behulp van deze Dubatti autostoel accessoires. Heb je een ander baby autostoeltje en twijfel je of deze geschikt is voor de adapters? Neem dan via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op.

Lees meer...

Maak van jouw Dubatti een reissysteem

De optie om een autostoeltje voor je baby op het frame van de kinderwagen te bevestigen maakt het een stuk makkelijker om een boodschap met je kindje te gaan doen. In de auto vervoer je je baby uiteraard in een baby autostoeltje. Wanneer je op plaats van bestemming aangekomen bent kun je het autostoeltje met behulp van de adapters op jouw Dubatti kinderwagen bevestigen. Ondertussen kan je kindje lekker in het autostoeltje blijven zitten en hoef je je zoon of dochter niet te verhuizen naar de reiswieg of het zitje van de Dubatti kinderwagen.

Dubatti adapters voor jouw kinderwagen

Op deze pagina kun je Dubatti adapters voor jouw kinderwagen eenvoudig online bestellen. De Dubatti autostoel adapters zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 20 uur je bestelling plaatst wordt deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden zodat je snel van je aankopen gebruik kunt gaan maken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader