Dubatti Smart, Dubatti Buggy, Smart buggy, buggy

Dubatti kinderwagens

De Dubatti kinderwagen is een hele stijlvolle en praktische kinderwagen. Het is mogelijk om deze wagen helemaal aan jouw wensen aan te passen. Bij de Dubatti One bepaal je bijvoorbeeld helemaal zelf welke kleur de bekleding, het frame en de duwbeugel wordt. Ook is het bij de Dubatti One mogelijk om uit twee soorten wielen te kiezen. Een Dubatti kinderwagen heeft trouwens zwenkwielen die je vast kunt zetten. Met zwenkwielen rijd je gemakkelijker langs smalle bochten. Rijd je op ruiger terrein of rijd je vooral rechtdoor, dan zet je de zwenkwielen heel eenvoudig vast.

Lees meer...

Het comfort van een Dubatti kinderwagen

En dat niet alleen, de wagen zelf is ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor als je je kindje gezellig erbij wilt hebben zitten aan tafel. Het zitje is ergonomisch gevormd en eenvoudig verstelbaar in 4 standen. Jouw kindje zal dus altijd heerlijk zitten in de Dubatti. De duwbeugel van een Dubatti kinderwagen is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je altijd heel comfortabel achter de wagen lopen, ongeacht je lengte. Verder is een Dubatti kinderwagen prima te combineren met een autostoeltje. Er zijn adapters verkrijgbaar waarmee je heel eenvoudig een baby-autostoeltje op het frame van een Dubatti kinderwagen zet. Op een Dubatti One passen zelfs autostoeltjes van meerdere merken. Het is handig om een autostoeltje in combinatie met de Dubatti kinderwagen te gebruiken als je even een snelle boodschap gaat doen. Je hoeft dan je kind niet over te plaatsen van het autostoeltje naar de kinderwagen. In plaats daarvan haal je gewoon het autostoeltje met kind en al uit de auto en klikt deze op het frame van de kinderwagen.

Het inklapsysteem van een Dubatti kinderwagen

De Dubatti kinderwagen is ook heel gebruiksvriendelijk. Je klapt de wagen met slechts één hand in tot een compact, rechtopstaand pakketje. Dubatti kinderwagens en bijbehorende accessoires zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de artikelen zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt!

Lees minder...
7 Resultaten
 • 10% korting
  Quick view

  Dubatti Two Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match

  De Dubatti Two Kinderwagen 2-in-1 Mix & Match is een compleet nieuwe kinderwagen. Een elegant en degelijk design verhullen vele praktische functies die vrijwel allemaal met één hand te bedienen zijn.
  1.179,95
 • 10% korting
  Quick view

  Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  De Dubatti One kinderwagen heeft een XL zonnekap en heel veel mogelijkheden om de kinderwagen aan te passen naar jouw wensen. Kies je kleuren, wielen en boodschappenmand en geniet van ieder avontuur!

  989,99

  899,-

 •  
  Joolz Day+: the most
  comfortable ride
 • 10% korting
  Quick view

  Dubatti One C-Line Kinderwagen 2-in-1

  De Dubatti One C-Line Kinderwagen 2-in-1 valt op door de contrasterende accentkleuren en stoere details zoals het mat zwarte frame met zwarte handgrepen en het zwarte lederen label aan de XL zonnekap.

  1.098,90

  999,-

 • 10% korting
  Quick view

  Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Special Edition

  De Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Special Edition is gemaakt van leer en wordt geleverd met een XL zonnekap. Er is keuze tussen twee soorten wielen en standaard wordt de grote boodschappenmand geleverd.

  1.209,99

  1.099,-

 • 10% korting
  Quick view

  Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Donker Groen

  De prachtige Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Donker Groen heeft een XL zonnekap en heel veel mogelijkheden om de kinderwagen aan te passen naar jouw wensen. Geniet samen met je kindje van ieder avontuur!

  1.188,-

  899,-

 • 10% korting
  Quick view

  Dubatti One Kinderwagen Jeans - Rood

  De stijlvolle Dubatti One kinderwagen wordt geleverd inclusief frame, zitting, regenscherm en reiswieg. Bepaal zelf de soort wielen en de kleur van het frame en duwbeugel en geniet van ieder avontuur!

  1.133,89

  699,-

 •  
  Bugaboo Donkey 5
  Groeit mee met je gezin
   
  15% korting op de Bugaboo Fox 3
 • 10% korting
  Quick view

  Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Zwart

  De prachtige en stijlvolle Dubatti One Kinderwagen 2-in-1 Zwart heeft een XL zonnekap en heel veel mogelijkheden om de kinderwagen aan te passen naar jouw wensen. Geniet samen met je kindje van ieder avontuur!

  989,99

  899,-

7 Resultaten
Trustpilot