Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Meyco autostoel accessoires

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Meyco autostoel accessoires. Onze autostoel accessoires van Meyco zijn meestal bedoeld om je kindje onderweg nog meer comfort te geven. Denk bijvoorbeeld aan Meyco voetenzakken, die ervoor zorgen dat je kindje onderweg helemaal op temperatuur is. Lees meer...

Autostoel accessoires voor meer comfort

Je kindje heeft het heel snel koud. Het lichaam van je kindje kan de eigen temperatuur nog niet goed regelen. Daarom is het fijn om je kindje onderweg extra warmte te geven, onder meer door hem of haar lekker warm in te pakken in een Meyco voetenzak. Het voordeel van deze Meyco autostoel accessoires is dat deze helemaal gemaakt zijn voor een autostoel. In de voetenzak zitten bijvoorbeeld openingen voor de gordels van de autostoel. Soms gaat het om openingen voor een 3-punts veiligheidsgordel, soms om openingen voor zowel een 3-punts als een 5-punts autogordel. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Meyco

Van Meyco verkopen wij allerlei textielproducten. Naast Meyco voetenzakken verkopen wij ook Meyco inbakerdoeken, kruikenzakken, wiegdekens en wieglakens. Met Meyco producten richt je de kamer van je kindje helemaal in stijl in. Het is leuk om meerdere producten van Meyco met elkaar te combineren. De meeste Meyco dekens en lakens zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat je het juiste beddengoed voor het bedje van je kindje kunt uitzoeken. Veel Meyco producten zijn neutraal en zijn dus geschikt voor zowel een zoon als een dochter. De Meyco autostoel accessoires van jouw wensen en andere Meyco producten zijn online te bestellen via onze webshop. Indien wij jouw bestelling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij de autostoel accessoires van Meyco in veel gevallen al de volgende dag bij je thuis. Alle bestellingen vanaf €20,-- worden gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
Oval loader