kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Meyco autostoel accessoires

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Meyco autostoel accessoires. Onze autostoel accessoires van Meyco zijn meestal bedoeld om je kindje onderweg nog meer comfort te geven. Denk bijvoorbeeld aan Meyco voetenzakken, die ervoor zorgen dat je kindje onderweg helemaal op temperatuur is. Lees meer...

Autostoel accessoires voor meer comfort

Je kindje heeft het heel snel koud. Het lichaam van je kindje kan de eigen temperatuur nog niet goed regelen. Daarom is het fijn om je kindje onderweg extra warmte te geven, onder meer door hem of haar lekker warm in te pakken in een Meyco voetenzak. Het voordeel van deze Meyco autostoel accessoires is dat deze helemaal gemaakt zijn voor een autostoel. In de voetenzak zitten bijvoorbeeld openingen voor de gordels van de autostoel. Soms gaat het om openingen voor een 3-punts veiligheidsgordel, soms om openingen voor zowel een 3-punts als een 5-punts autogordel. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Meyco

Van Meyco verkopen wij allerlei textielproducten. Naast Meyco voetenzakken verkopen wij ook Meyco inbakerdoeken, kruikenzakken, wiegdekens en wieglakens. Met Meyco producten richt je de kamer van je kindje helemaal in stijl in. Het is leuk om meerdere producten van Meyco met elkaar te combineren. De meeste Meyco dekens en lakens zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat je het juiste beddengoed voor het bedje van je kindje kunt uitzoeken. Veel Meyco producten zijn neutraal en zijn dus geschikt voor zowel een zoon als een dochter. De Meyco autostoel accessoires van jouw wensen en andere Meyco producten zijn online te bestellen via onze webshop. Indien wij jouw bestelling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij de autostoel accessoires van Meyco in veel gevallen al de volgende dag bij je thuis. Alle bestellingen vanaf €20,-- worden gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Autostoelhoes Groep 1+

  De Meyco Basic Jersey Autostoelhoes Groep 1+ is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Autostoelhoes Groep 0+

  De Meyco Basic Jersey Autostoelhoes Groep 0+ is geschikt voor de groep 0 autostoeltjes. De autostoelhoes zorgt er voor dat het stoeltje schoon blijft en beschikt over uitsparingen van een 3-puntsgordel.
  11,95
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Voetenzak

  De Meyco Knit Basic Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een drie- en vijfpuntsgordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  29,70
 • Quick view

  Meyco Knots Voetenzak

  De Meyco Knots Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  38,21
 • Quick view

  Meyco Panter Voetenzak

  De Meyco Panter Voetenzak is warm gevoerd en ideaal tijdens de koude dagen. De voetenzak past in vrijwel ieder autostoeltje met een 3-punts gordel en is geschikt voor kinderen van 0-9 maanden.
  39,95
 • Quick view

  Meyco Snake Autostoelhoes Groep 1+

  De Meyco Snake Autostoelhoes Groep 1+ is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren en schoon te houden. De autostoelhoes van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Panter Autostoelhoes Groep 1+

  De Meyco Panter Autostoelhoes Groep 1+ is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  20,89
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Hoes Groep 1+ Met Hoofdsteun

  De stijlvolle Meyco Basic Jersey Hoes Groep 1+ Met Hoofdsteun is de ideale hoes om je autostoeltje helemaal op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine.
  16,69
8 Resultaten
Trustpilot