Infantino autostoelaccessoires

 

Geef je kindje iets om handen onderweg. Koop Infantino autostoelaccessoires waarmee je kindje heerlijk kan spelen. Op deze pagina vind je alle Infantino autostoelaccessoires uit ons assortiment. Het zijn stuk voor stuk hele vrolijke speeltjes waar je kindje blij van wordt.

Lees meer...

 

Bevestiging aan het autostoeltje

Veel Infantino autostoelaccessoires zijn bedoeld om vast te maken aan het autostoeltje. Aan knuffeltjes en spiraaltjes zit vaak een kunststof ring die je heel gemakkelijk aan het autostoeltje bevestigt. Dat is ideaal, want zo kan je kindje het speeltje niet laten vallen of kwijtraken.

 

Infantino autostoelaccessoires bestellen

Bestel vandaag nog de leukste Infantino autostoelaccessoires online via Babypark.nl. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20:00 uur bereiken, bezorgen wij jouw bestelling vaak al de volgende dag. Voorwaarde is wel dat de bestelde Infantino autostoelaccessoires bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Infantino GoGaga Spiraal Speeltje Pink

  Met het Infantino GoGaga Spiraal Speeltje Pink kan je kindje heerlijk spelen. De spiraal is niet alleen leuk voor onderweg, maar ook voor in de box en wieg. De spiraal is voorzien van vrolijke kleurtjes en figuurtjes.
  19,95
 • Quick view

  Infantino Spiraal Speeltje Fox

  Met de Infantino Spiraal Speeltje Fox kan je kindje heerlijk spelen. De spiraal is niet alleen leuk voor onderweg, maar ook voor in de box en wieg. De spiraal is voorzien van vrolijke kleurtjes en figuurtjes.
  21,99
 • Quick view

  Infantino Textured Pal Fish

  Met de Infantino Textured Pal Fish kan je kindje eindeloos blijven spelen! Het speelvriendje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de vis eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  12,99
 • Quick view

  Infantino Playtime Pal Fox

  Deze Infantino Playtime Pal Fox zit vol verrassingen voor je kindje! Het speelvriendje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de vos eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  24,99
19 Resultaten