kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

A3 Baby en Kids autostoel accessoires

Zorg voor meer veiligheid en comfort onderweg met de handige autostoel accessoires van A3 Baby en Kids. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Doe vandaag nog je bestelling online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijk bezorgservice.

Lees meer...

Meer comfort onderweg

Een goed zonnescherm aan de zijruiten is veel waard. Het geeft je kindje heerlijk beschutting tegen de zon. Vooral tijdens een lange autorit is dat heel fijn. Kijk op deze pagina welke zonneschermen van A3 Baby en Kids wij momenteel verkopen.

Bescherming van de autostoel

Andere A3 Baby en Kids autostoel accessoires zijn bedoeld om de autostoel te beschermen. Het zou jammer zijn als de autostoel heel snel lelijk wordt, bijvoorbeeld doordat de autostoel de bekleding van de bank beschadigd. Dankzij een A3 Baby en Kids autostoelbeschermer blijft je autostoel als nieuw.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autostoel Organizer

  Met de A3 Baby & Kids Auto Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  17,95

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autostoelbeschermer

  De A3 Baby & Kids Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle autostoelen.

  21,95

  17,95

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Stretchy Zonnescherm

  De A3 Baby & Kids Stretchy Zonnescherm is zowel in de hoogte als in de breedte rekbaar en past daardoor op elke autoruit. Het zonnescherm biedt tijdens het autorijden optimale bescherming tegen felle zonnestralen!
  14,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart

  De A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.

  19,95

  14,99

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  Met de A3 Baby & Kids Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.

  16,95

  11,95

5 Resultaten
Trustpilot